Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΑΛΑΚ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επαναλειτουργούν ξανά τα γραφεία

Απ’ ότι φαίνεται η πανδημία του Covid 19 είναι σε ύφεση και παράλληλα έχουν χαλαρώσει και τα περισσότερα μέτρα, οπότε και για εμάς έφθασε η πλήρωση του χρονου να επαναλειτουργήσουν τα γραφεία του σωματείου μας.

Ετσι από την Τετάρτη 27 Μαϊου και κάθε Τετάρτη τα γραφεία μας θα επαναλειτουργούν 8.00 με 11.00 το βράδυ.Βεβαια θα αποφεύγονται συνωστισμοι και παρακαλούμε ολα τα μέλη μας να τηρούν τα μέτρα ασφαλείας, μάσκα σχολαστικό πλύσιμο χεριών αντισηπτικό και παράλληλα να προσαρμόζονται στις υποδείξεις των μελών του συμβουλίου,για την προστασία όλων μας, γιατί μην ξεχνάμε το Covid 19 δεν έφυγε και πρέπει να ακολουθούμε οδηγίες των ειδικών έτσι ώστε να μην του αφήνουμε έδαφος να επανακάμψει.

Όποιος χρειάζεται οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να επικοινωνήσει και τηλεφωνικός στο 6944966197 έτσι ώστε να αποφευτει η φυσική του παρουσία.

Επιπλέον σε συνεννόηση με τον δικηγορικό σύλλογο (να οριστεί δικαστικός αντιπρόσωπος)θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες έτσι ώστε να πραγματοποιηθούν και οι εκλογές του σωματείου μας έτσι ώστε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα του αθλητικού νόμο,για την διαδικασία των εκλογών καθώς και την υποβολή υποψηφιοτήτων θα υπάρξει ενημέρωση.

Επίσης να σας ενημερώσουμε ότι αναμένουμε τις αποφάσεις των αρμόδιων φορέων για επανεκκίνηση των αγώνων έτσι ώστε να επαναπρογραματισουμε το αγωνιστικό μας ημερολόγιο, πάντως εμείς είμαστε έτοιμη να πραγματοποιήσουμε οποιοδήποτε θεσμό μας ανατεθεί με όνειρο να γίνουν και οι 2 μεγάλες διοργανώσεις που είχαν ανατεθεί στο σωματείο μας για το αγωνιστικό έτος 2020.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Σπορ