Ακολουθήστε μας

Σπορ

ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ: Συνάντηση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας

“Την Δευτέρα 25/05/2020, αντιπροσωπία του Α.Σ.Μ. ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΥ αποτελούμενη απο τον πρόεδρο Κ.ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟ, τον αντιπρόεδρο Γ.ΚΟΚΚΙΝΟ και τον προπονητή μας Γ.ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, συναντήθηκε με τον δήμαρχο Καλαμάτας κύριο Θανάση ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η εξέταση και αποδοχή του αιτήματός μας, για παραχώρηση χώρου στο κλειστό γυμναστήριο Καλαμάτας – παραλία, προκειμένου να ξεκινήσουν προπονήσεις της ελευθέρας και ελληνορωμαϊκής πάλης στην πρωτεύουσα του νομού μας.

Η ανταπόκριση του δημάρχου ήταν θετικότατη, ως παλιός αθλητής μαχητικών τεχνών ο ίδιος, με αποτέλεσμα μια βασική φιλοδοξία του συλλόγου μας, για ανάπτυξη του αθλήματος σε όλη τη Μεσσηνία , να βρίσκει αίσια έκβαση.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον δήμαρχο για την θετική του ανταπόκριση και να ενημερώσουμε το αθλητικό κοινό της Καλαμάτας πως σύντομα θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το αρχαιότερο των αθλημάτων, που ξεκίνησε στην αρχαία Ελλάδα και συνεχίζει αδιάλειπτα την παρουσία του ως ολυμπιακό άθλημα έως της ημέρες μας.”

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Σπορ