Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

ΕΣΑΚΕ: Δεν θα συμμετάσχει ο Διαγόρας Δρυοπιδέων στην Basket League

Ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που ανέβηκε ως 2ος από το πρωτάθλημα της Α2, θα δηλώσει κόλλημα και δεν θα αγωνιστεί στην Basket League.

Το έλεγαν οι πρόεδροι των ομάδων πως είναι ζήτημα αν διεξαχθεί πρωτάθλημα στην Basket League με δέκα ομάδες (κι όχι με 16) και ξεκίνησε απ’ ότι φαίνεται η… εκκαθάριση νωρίς-νωρίς.

Στον ΕΣΑΚΕ συζήτησαν και αποφάσισαν να θέσουν τεκμήρια και εγγυήσεις, όπως η χωρητικότητα των γηπέδων να είναι τουλάχιστον 1.200 θέσεις, η εγγυητική επιστολή να πάει στις 200.000 ευρώ, αλλά και ένα μίνιμουμ μπάτζετ να είναι από 600.000 έως 800.000 ευρώ.

Οι περισσότερες ομάδες δεν μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα αυτά και ήδη ο Διαγόρας Δρυοπιδέων, που ανέβηκε ως 2ος από το πρωτάθλημα της Α2, θα δηλώσει κόλλημα και δεν θα αγωνιστεί στην Basket League, ενώ αναμένεται να φανεί, αν θα ξεπεράσουν τα εμπόδια και στον Χαρίλαο Τρικούπη, που επίσης ανέβηκε από την Α2 ως πρώτος στη βαθμολογία.

Έχει αποφασιστεί πως όποια ομάδα δηλώσει κόλλημα, είτε από αυτές που ανέβηκαν είτε από αυτές που είναι ήδη στην Basket League, πως ΔΕΝ θα αντικατασταθεί.

Τα όσα αποφάσισαν θα ψηφιστούν την ερχόμενη Πέμπτη (28/5, 13:00) στο νέο διοικητικό συμβούλιο στον ΕΣΑΚΕ.

Πηγή: fosonline.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μπάσκετ