Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Απάντηση για τα γήπεδα της ομάδας

Σκληρή ανακοίνωση για τα τρία γήπεδα; που διαθέτει η Εράνη Φιλιατρών εξέδωσε η διοίκηση της ομάδας.

Αναλυτικά, αναφέρει τα εξής:

«Επειδή γίνεται πολύ ντόρος απ τους γειτονες συνδημότες γύρω απ τα γήπεδα των ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και γενικότερα στα γήπεδα που η δραστηριοποίηση του σωματείου Ερανη είναι 365 μέρες το χρόνο να τους υπενθυμίσουμε ότι και τα τρια αυτά γήπεδα έγιναν ως Δήμος ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ!

Οι αθλητικες διοργανώσεις που έχουν γίνει ως τωρα απο την Ερανη αλλα και απο το Δήμο τριφυλλιας δεν θα μπορούσαν να πραγματοποιηθούν αν ο σύλλογος ΕΡΑΝΗ δεν συνέβαλε τόσο σε καθαριότητα όσο και σε οργάνωση για να στηριχθεί αθλητικό γεγονός.

Απ αυτες τις διοργανώσεις που έχουν γίνει ως τωρα σ αυτά τα γήπεδα έχει στηριχθεί ο επιχειρηματικός κοσμος της τριφυλιας πιο πολύ απ το ντόπιο επιχειρηματία των ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και αυτό το γνωρίζουν καλύτερα οι αρμόδιοι. Τωρα για το βοηθητικό γήπεδο της ΕΡΑΝΗΣ με την επίσημη επωνυμία του Γεώργιος Αθανασοπουλος γίνεται ξανά το προπονητικό κέντρο της ομαδος μας όπως το 1993 που φτιάχτηκε για τις ανάγκες τις ομάδος στην τότε γ εθνική κατηγορία απ δήμο ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και ΕΡΑΝΗ επισης.

Οι φίλοι της ομάδος μας αφού το καθάρισαν και το ξεβρωμίσαν δίνουν τη δυνατότητα για χρήση του προπονητικού γηπέδου ξανά. Το ότι ο δήμαρχος συνέβαλε στο όλο εγχείρημα είναι άξιος και μπράβο του. Οι φίλοι μας συνδημοτες γείτονες λοιπόν, καλό είναι πριν σχολιάζουν και μιλάνε… να γνωρίζουν, και αν δεν γνωρίζουν να ρωτάνε δεν είναι κακό.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό