Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Τσίκινης: «Από τις καλύτερες χρονιές. Να επαναλάβουμε την ίδια πορεία»

Σχεδόν άμεσως και πριν ακόμα τελειώσει το πρωτάθλημα οι δύο πλευρές Κορώνη και Σπύρος Τσίκινης τα είχαν βρει σε όλα για την συνέχιση της συνεργασίας.

Σήμερα αυτό οριστικοποιήθηκε με τον έμπειρο επιτυχημένο τεχνικό να μένει στον Ακρίτα και την νέα αγωνιστική περίοδο. Ό ίδιος λίγα λεπτά αργότερα, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής:

Για την καταπλητική πορεία

«Στην ομάδα υπήρχε καλό κλίμα και καλό σύνολο. Πριν σταματήσει το πρωτάθλημα είμασταν σε φοβερή κατάσταση και προερχόμασταν από δύο συνεχόμενα διπλά. Κάνεις δεν ξέρεις που θα τερματίζαμε αλλά σίγουρα θα γινόταν μεγάλη μάχη σε άνοδο και παραμονή γιατί έμεναν πολλές αγωνιστικές. Παρόλα αυτά πολύ σωστά διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της δημόσιας υγείας».

Για το αν ο Πάμισος πήρε δίκαια το πρωτάθλημα

«Ο Πάμισος και ο Απόλλωνας Καλαμάτας είχαν ένα προβάδισμα. Ο Πάμισος είχε μία σταθερή απόδοση και πήρε το πρωτάθλημα εκεί που ολοκληρώθηκε. Χωρίς να ξέρουμε πάντα τι θα γινόταν στο τέλος. Όπως και να έχει όμως επιστρέφει στις εθνικές κατηγορίες, εκεί που ανήκει».

Για την διοικητική σταθερότητα και τους ανθρώπους που ευχαριστεί

«Δεν ήξερα τι κλίμα θα συναντούσα στην ομάδα το καλοκαίρι. Όμως πραγματικά και ειλικρινά οι άνθρωπόι στο συμβούλιο αλλά και οι φίλαθλοι βοηθούν πάρα πολύ και με βοήθησαν πάρα πολύ. Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τους παίκτες μου που έδωσαν και την ψυχή τους αλλά και τους κ.κ. Σιψά, Κρητικάκη, Σταμάτη και τον συνεργάτη μου κ. Λιάκουρα για την απόλυτη ηρεμία σε όλα τα επίπεδα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν

«Ή χρονιά ήταν από τις καλύτερες. Θέλουμε να την επαναλάβουμε και να είμαστε άνετοι στην κατηγορία. Βέβαια δεν ξέρουμε τι θα συμβεί με όλο αυτό την νέα χρονιά αλλά ο στόχος μας είναι αυτός».

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α Τοπικό