Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Συνεχίζει το Δ.Σ. του Τέλλου Άγρα και… δυναμώνει

Μετά την πρόωρη ολοκλήρωση της φετινής αγωνιστικής προσπάθειας της ομάδας του Τέλλου Άγρα, οι διοικούντες της ομάδας πραγματοποίησαν διοικητικό συμβούλιο στις αρχές της εβδομάδας, ώστε να εξεταστούν όλα τα τρέχοντα θέματα του συλλόγου.

Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, έγινε ένας πρώτος απολογισμός του πρωταθλήματος, ενώ τέθηκαν επί τάπητος οικονομικά θέματα αλλά και ο καταρτισμός του πλάνου της επόμενης χρονιάς. Στα θετικά είναι η προσθήκη νέων μελών, με εμπειρία, στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων». Επίσης, αναλύθηκαν προτάσεις για τον σχεδιασμό και την οικονομική ενίσχυση της ομάδας, ενώ συζητήθηκαν τα θέματα του προπονητή, των μεταγραφών και των αποδεσμεύσεων παικτών και επιπλέον το πως θα μπορέσει να «θωρακισθεί» η ομάδα ώστε να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της Α’ Κατηγορίας.

Να πούμε ότι, το επόμενο διάστημα αναμένεται να υπάρξει συνάντηση της διοίκησης με τον προπονητή Βασίλη Μπλέτσα, ώστε να αναζητηθούν τρόποι συνέχισης της συνεργασίας και για τη επόμενη χρονιά.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό