Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

ΕΟΚ: “Όποια ομάδα δεν μπορέσει να συμμετάσχει στην Α1 θα υποβιβάζεται αυτόματα στην Β’ Εθνική”

Η ΕΟΚ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τις ομάδες τις Α1 πως όποια δεν μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Basket League της επόμενης σεζόν θα υποβιβάζεται άμεσα δύο κατηγορίες πιο κάτω!

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ έκανε γνωστό αφενός πως προβιβάζονται ακόμα 4 ομάδες από την Γ’ Εθνική στην Β’, ενώ ενημέρωσε πως όποια ομάδα της Α1 δεν καταφέρει να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα (2020/21) θα υποβιβαστεί αυτομάτως στην Β’ Εθνική και όχι στην αμέσως επόμενη κατηγορία που είναι η Α2.

Η Ανακοίνωση Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΟΚ

“Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνικής κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί:
Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Πηγή: newsit.gr

Επίσης η Ε.Ε. αποφασίζει ότι στη περίπτωση που ομάδα Κ.Α.Ε. της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν δηλώσει συμμετοχή στο Πρωτάθλημα αυτής της Κατηγορίας δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία παρά μόνο στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, ως αθλητικό σωματείο”.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μπάσκετ