Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Μανιατέας «Μια αξιοπρέπη πορεία την νέα χρονιά»

Η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον προπονητή Νίκο Μανιατέα που παραμένει στο πάγκο μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά όπου και οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, με την ομάδα να θυμίσουμε να έχει πραγματοποιήσει το ρεπό της κάτι που δεν είχε κάνει η Δόξα και το Πατίστα και ήταν μία ανάσα από την κατάκτηση του αν δεν είχε διακοπεί.

Ο κ. Μανιατέας μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Η ποδοσφαιρική χρονιά που πέρασε αν και έληξε άδοξα λόγω των συνθηκών, βρήκε την ομάδας μας πρωταθλήτρια και να επιστρέφει στην Α1 Τοπική.

Ύστερα από συζήτηση που είχαμε με τη διοίκηση της ομάδας συμφωνήσανε να συνεχίσουμε και τη χρονιά μαζί, ακολουθώντας το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει από πέρυσι, να μπορέσουμε δηλαδη να ενσωματώσουμε στην ανδρική ομάδα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία και να δώσουμε χρόνο και ευκαιριες σε νεαρά παιδια!

Είναι τιμή για μένα που μια τόσο ιστορική ομάδα που εμπιστεύεται αυτό το ρόλο για δεύτερη χρόνια. Ο στόχος που τέθηκε από τη διοίκηση είναι η ομάδα να καταφέρει να έχει μια αξιοπρεπή παρουσία στη νέα κατηγορία.

Σίγουρα η Α1 είναι μια κατηγορία με μεγαλύτερες απαιτήσεις αλλά είμαι σίγουρος πως με σωστό προγραμματισμό και πλάνο θα είμαστε πάλι εντός στόχων. Άμεσα θα ξεκινήσουμε με την διοίκηση και το σχεδιασμό της νεας χρονιάς».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α1 Τοπικό