Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Στην δράση επέστρεψαν οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης!

Οι μικροί αθλητές πάτησαν και πάλι χορτάρι! Τα τμήματα της Ακαδημίας Πάμισος Μεσσήνης από την Παρασκευή 5-6-2020 επέστρεψαν στην δράση.

Είχε προηγηθεί την Πέμπτη 4-6-2020 συνάντηση γονέων με μέλη της διοίκησης και το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας. Στην συνάντηση γονέων ο Πρόεδρος Καπερώνης Γιώργος ενημέρωσε τους γονείς ότι ακολουθώντας πιστά τις γενικές οδηγίες “ασφαλούς άσκησης” της Γ.Γ.Α θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής. Ο κάθε αθλητής κατά την είσοδο του θα θερμομετρείται, θα χρησιμοποιεί αντισηπτικό και θα καταγράφεται στον χώρο της γραμματείας. Ο αντιπρόεδρος Ντούλης Γιώργος επισήμανε πόσο σημαντικό είναι τα παιδιά να αθληθούν πάλι μετά απο την 3μηνη απουσία τους από τα γήπεδα και πόσο θα ωφεληθούν εκτός από την σωματική άσκηση και στην διαμόρφωση του χαρακτήρα τους αφού το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και μέσα από αυτό παίρνεις τις βάσεις και αποκτάς αρχές και αξίες που θα σε ακολουθούν σε όλη την πορεία της ζωής σου. Οι προπονητές της Ακαδημίας Μπιζίμης Τάκης και των τμημάτων projunior και junior Πολυχρόνης Βασίλης συζήτησαν με τους γονείς για το πρόγραμμα των παιδιών και τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα το τεχνικό τιμ και τα μέλη της διοίκησης Καπερώνης Γιώργος, Τσικρικός Παναγιώτης, Ντούλης Γιώργος και Πετρόπουλος Γιώργος υποδέχτηκαν τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό στάδιο Μεσσήνης. Εκεί τους περίμενε και μια έκπληξη. Το παρόν στην πρώτη προπόνηση μετα την καραντίνα έδωσε και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Μεσσήνης Μακρής Μπάμπης. Αφού καλωσόρισε τα παιδιά τους δώρισε αντισηπτικά και τους επισήμανε πόσο σημαντικό είναι να ακολουθούν τις οδηγίες και να προπονούνται με ασφάλεια. Επίσης τους τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή χαίρεται που συνεργάζεται με την Διοίκηση του Παμίσου γιατί ως κύριο μέλημα τους έχουν το καλό των αθλητών και απο μεριά τους κάνουν ότι χρειάζεται για να είναι οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου κατάλληλες για να διεξάγονται οι αθλητικές δραστηριότητες χωρίς προβλήματα. Μάλιστα επειδή και ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος αγαπάει ιδιαίτερα το ποδόσφαιρο αφού έπαιζε και ο ίδιος ανανέωσαν το ραντεβού τους για να παρακολουθήσει τα παιδιά σε έναν από τους αγώνες που θα δώσουν με τα χρώματα της φανέλας του Παμίσου.

Σε αυτό το ευχάριστο κλίμα οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας μας επέστρεψαν στις προπονήσεις τους και η χαρά όλων μας είναι μεγάλη. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επάνοδο με υγεία και ασφάλεια!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Α Τοπικό