Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Ο όμιλος της ΓΕΑ Άμιλλας και του ΑΠΣ Αρίς στην Α2 Εθνική γυναικών

Μετά τη σημερινή κλήρωση για την κατανομή των ομάδων στις Εθνικές κατηγορίες από την ΕΟΚ, έγινε ουσιαστικό γνωστό και αυτό αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη το γεγονός ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο, δικαίωμα συμμετοχής στην Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών θα έχουν τόσο η ΓΕΑ Άμιλλα 2000, όσο και ο ΑΠΣ Αρίς Καλαμάτας.

Κατά συνέπεια ο αγώνας μπαράζ που παλαιότερα είχε αποφασιστεί από την εκτελεστική επιτροπή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ ότι θα διεξαχθεί ανάμεσα στις δύο ομάδες για την ομάδα που θα ανέλθει στην Α2 Εθνική κατηγορία, δεν χρειάζεται να υλοποιηθεί ποτέ.

Βάσει του καταρτισμού των Ομίλων οι ομάδες της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ φαίνεται ότι έχουν αποφύγει αρκετές ανταγωνιστικές ομάδες της Αττικής, με εξαίρεση μικρές εξαιρέσεις. Κι όλα αυτά με τα μέχρι σημερινά δεδομένα και την πορεία των ομάδων της περασμένης σεζόν. Παράλληλα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μία ομάδα της Χίου και μία της Μυτιλήνης, μην αποφεύγοντας δύο μεγάλα ταξίδια, σ’ έναν όμιλο με συνολικά 11 ομάδες και 22 αγωνιστικές.

Αναλυτικά ο 1ος όμιλος και κατ’ επέκταση οι αντίπαλες ομάδες της ΓΕΑ Άμιλλας 2000 και του ΑΠΣ Αρίς Καλαμάτας, έχουν αναλυτικά ως εξής:

1) ΑΣ Αιγέας Χίου
2) ΑΟ Δαναοί Άργους
3) Οίαξ ΑΟ Ναυπλίου
4) ΓΕ Άμιλλα Τρίπολης
5) ΑΠΣ Αρίς Καλαμάτας
6) ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας
7) Παναχαϊκή ΓΕ
8) ΓΑΣ Εύνικος
9) Ατρόμητος Πειραιά ΕΣΗ
10) Πανιώνιος ΓΣΣ
11) ΑΦΜΣ Φοίνικας Πειραιά

Πηγή: contraepithesi.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Lupus

Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Μπάσκετ