Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Σκληρή και σφοδρή επίθεση της Νέας Γενιάς σε Αθανασόπουλο για τα όσα τραγελαφικά ανέφερε

Άμεση ήταν η απάντηση της Νέας Γενιάς φιλάθλων Καλαμάτας προς τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου κ. Αθανασόπουλο.

Ο κ. Αθανασόπουλος που βρισκόταν σε παραλήρημα και δεν ήξερε τι έλεγε και που τα έλεγε ανέφερε σε δήλωση του σε κάποιο σάιτ ότι το γκράφιτι στο χιλιόμετρο που αναγράφει Μαύρη Θύελλα πρέπει να σβηστεί και ότι το περίπτερο αν λειτουργήσει πρέπει να πληρώνεται.

Η απάντηση από πλευράς φιλάθλων ήταν σκληρή και έβαλαν τον κ. Αθανασόπουλο στην θέση του. Καλό είναι να τρώτε, παρά να μιλάτε.

Η ανακοίνωση, αναλυτικά αναφέρει τα εξής:

25/06/2020 – Ανακοίνωση
Με μεγάλη προσοχή διαβάζουμε τα όσα λέει ο κύριος Αθανασόπουλος (πρόεδρος του λιμενικού ταμείου) και αυτό που διαπιστώνουμε είναι ότι κάνει ευθεία επίθεση στην ομάδα της πόλης μας.
Να σβηστεί το γκράφιτι (του χιλιομέτρου) το οποίο αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη πόλη, και το περίπτερο της ομάδας να ενοικιαστεί και να γίνει άλλο ενα απο τα πολλά στην συγκεκριμένη περιοχή πατατοεμπορικα περίπτερα.
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον κύριο Αθανασόπουλο οτι το γκράφιτι του χιλιομέτρου δεν περιέχει κάποιο υβριστικό σύνθημα όπως τόσα άλλα στην οδό Ναυαρίνου αλλά και σε άλλους δρόμους της πόλης μας.
Γι’αυτο κύριε Αθανασόπουλε το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε για αυτη την πόλη ειναι να βελτιώσετε την παραλιακή μας οδό και να διώξετε τη σαβούρα από το λιμάνι(σάπια πλοία, καμένα λεωφορεία) αντί να καταστρέψετε την ταυτότητα της πόλης μας!

ΥΓ:Η ανιδιοτέλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν

Kalamata Gate 5 Official.
ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ.

1 Comment

1 Comment

  1. Παυλος Κρανιωτης

    26 Ιουνίου 2020 at 07:52

    Πιστεύω ότι το γκραφίτι είναι τιμή και καμάρι για όλους που αγαπάμε την Μαύρη Θύελλα.Δεν σας κρύβω ότι πολλοί φίλαθλοι αισθάνονται ρίγος και δέος για την Θύελλαρα μας όταν το αντικρυζουν όπως και εγώ άλλωστε.Ειναι το σήμα κατατεθέν για την πόλη και την ομάδα μας.

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μαύρη Θύελλα