Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γιορτή το Σάββατο για το κλείσιμο της σεζόν

Μία ξεχωριστή και μεγάλη γιορτή ετοιμάζει για το Σάββατο ο Παναθηναϊκός Καλαμάτας, στο γήπεδο Γ. Λουκαρέας.

Αναμένεται να διεξαχθούν φιλικά παιχνίδια ανάμεσα σε γονείς και παιδιά ενώ στο τέλος των αγώνων θα υπάρχει μπουφέ και αναψυκτικά.

Η ανακοίνωση, αναφέρει: » Αγαπητοί Γονείς και παιδιά. Με την λειτουργία της Ακαδημίας μας παναθηναικου Καλαμάτας να βαδίζει προς την ολοκλήρωση της τρέχουσα περιόδου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 6μμ γηπ. Λουκαρεας θα πραγματοποιηθεί η ετήσια γιορτή της οικογένειας του παναθηναικου Καλαμάτας(σεβομενοι εννοείται τους κανόνες δημόσιας υγείας) που θα σηματοδοτησει και την ολοκλήρωση της αθλητικής χρονιας 2019-2020.

Θα διεξαχθουν ολιγολεπτα παιχνίδια μεταξύ των πατεράδων και των υιών τους. Για περισσότερες λεπτομέρειες παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στα τηλ. Μπουραντωνης Σωτ. 6947596480 και Παναγιωτόπουλος βασ. 6948175988

Υ. Σ. Για όσους γονείς και παιδιά δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν στην γιορτή θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας για να ανακοινωθεί η έναρξη της νέας χρονιάς! Σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη που δείχνετε στο πρόσωπο μας!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Β Τοπικό