Ακολουθήστε μας

Football league

Ιάλυσος: Το βλέμμα στην αυριανή κρίσιμη ΓΣ

Την κρίσιμη γενική συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 7 Ιουλίου περιμένει η διοίκηση του Ιάλυσου, προκειμένου να ξεκινήσει το σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Και αυτό διότι, όπως δείχνουν τα πράγματα, οι εργασίες αυτής της συνέλευσης αναμένεται να ξεκαθαρίσουν πολύ το τοπίο ενόψει της αναδιάρθρωσης και της επόμενης ημέρας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Οι «ερυθροκίτρινοι» περιμένουν πώς και πώς τις εξελίξεις προκειμένου να κινηθούν και ανάλογα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου οι οποίοι αναμένεται να είναι πρωτόγνωρη λόγω της Covid-19 αλλά και των υγειονομικών πρωτοκόλλων που αναμένεται να ισχύσουν.

Πάντως αν και ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο από την πλευρά του Ιάλυσου, εντούτοις η διοίκησή του είναι δεδομένο ότι δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια και ήδη υπάρχει, σύμφωνα με πληροφορίες, ένα έτοιμο πλάνο το οποίο μόλις οι συνθήκες το ευνοήσουν αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα για να γνωρίζει και ο φίλαθλος κόσμος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρόεδρος Μιχάλης Χατζηνικήτας και οι συνεργάτες του ήδη έχουν κάνει μια προεργασία, στη λογική να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος και η ομάδα να έχει τα περιθώρια να προετοιμαστεί όπως πρέπει για τη νέα χρονιά.

Όπως όλα δείχνουν μάλιστα, μέχρι και τις 15 Ιουλίου ενδεχομένως να έχουμε και τις πρώτες επαφές σε πιο επίσημοι βαθμό με τους ποδοσφαιριστές που έπαιζαν μέχρι πρόσφατα στην ομάδα της Ιαλυσού.

Πηγή: Rodiaki

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Football league