Taklin.grTaklin.gr
  • Μαύρη Θύελλα
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α Τοπικό
    • Α1 Τοπικό
    • Β Τοπικό
    • Εθνική Ελλάδος
    • Κύπελλο Ελλάδος
    • Κύπελλο Μεσσηνίας
    • Football League
    • Ακαδημίες/Υποδομές
  • Ειδήσεις
  • Συνεντεύξεις
  • Πρέπει να το δεις
  • TV
  • Μπάσκετ
  • Βόλεϊ
  • Σπορ
Taklin.grTaklin.gr
Αναζήτηση
  • Μαύρη Θύελλα
  • Ποδόσφαιρο
    • Γ Εθνική
    • Α Τοπικό
    • Α1 Τοπικό
    • Β Τοπικό
    • Εθνική Ελλάδος
    • Κύπελλο Ελλάδος
    • Κύπελλο Μεσσηνίας
    • Football League
    • Ακαδημίες/Υποδομές
  • Ειδήσεις
  • Συνεντεύξεις
  • Πρέπει να το δεις
Follow US
Taklin.gr > Μπάσκετ > Αποβλήθηκε από την Basket League ο Ιωνικός Νικαίας
Μπάσκετ

Αποβλήθηκε από την Basket League ο Ιωνικός Νικαίας

admin
Τελευταία ενημέρωση: 09/07/2020
admin

Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε και επίσημα την αποβολή του Ιωνικού Νικαίας από την Basket League της επόμενης σεζόν, αλλά η ομάδα φημολογείται ότι βρεθεί κανονικά στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν, με το ΑΦΜ του Διαγόρα Δρυοπιδέων.

Ο Ιωνικός Νικαίας “κουβαλούσε” αρκετά χρέη από την τελευταία παρουσία του και στην Α1, με αποτέλεσμα την αποβολή του από την Basket League, η οποία και οριστικοποιήθηκε σήμερα, με την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ για τον Ιωνικό Νικαίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ λαμβάνοντας υπ` όψιν την έκθεση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που του διαβιβάσθηκε  σύμφωνα με το άρθρο 68 παρ. 9 του ν. 2725/1999 την 25-6-2020, εξέδωσε στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του, διαπιστωτική πράξη για την αποβολή της ΚΑΕ με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» και τον διακριτικό τίτλο «ΑΟ ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 ΚΑΕ» από το Πρωτάθλημα Α1 Εθνικής Κατηγορίας Καλαθοσφαίρισης Ανδρών Αγωνιστικής Περιόδου 2019-2020 λόγω της μη τήρησης των διατάξεων των παρ. 1 έως 8 του ανωτέρω άρθρου σχετικά με την καταβολή μετοχικού κεφαλαίου.

Στην σημερινή (9/7) συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ, επίσης, εγκρίθηκε η σύσταση Υγειονομικής Επιτροπής προκειμένου να καταρτιστεί το Υγειονομικό Πρωτόκολλο αντιμετώπισης του COVID-19 για το Πρωτάθλημα της EKO Basket League της σεζόν 2020-21. Πρόεδρος της Επιτροπής ορίστηκε ο αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΑΚΕ κ. Σταύρος Δουβής και μέλη της οι ιατροί κ.κ. Οδυσσέας Παξινός, Παναγιώτης Γρηγορόπουλος και τα στελέχη του Συνδέσμου κ.κ. Γιώργος Κονδύλης, Σουζάνα Δόγα.

Πηγή: newsit.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ ΕΣΑΚΕ, ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
admin 9 Ιουλίου 2020 9 Ιουλίου 2020
Κοινοποίησε
Facebook Twitter Copy Link Εκτύπωση
Προηγούμενο άρθρο ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ανανέωσε και ο Λυμπέρης Διονυσόπουλος
Επόμενο άρθρο Οριστικό! Το Γουλβς – Ολυμπιακός θα γίνει στο “Μολινό”
Cloudbullet
.

Μπορεί να σας αρέσουν

Μπάσκετ

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 71 – 68: Nίκη με τρίποντο του Πίτερς στο φινάλε για τους «ερυθρόλευκους»

23 Σεπτεμβρίου 2023
Μπάσκετ

Εφές – Παρτιζάν 81-79: Πήραν το ντέρμπι και προκρίθηκαν στον τελικό του «Παύλος Γιαννακόπουλος» οι Τούρκοι

23 Σεπτεμβρίου 2023
Μπάσκετ

Ο Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις 75-72: Με κορυφαίους τους Μιλουτίνοβ και Πίτερς οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη φιλική νίκη

23 Σεπτεμβρίου 2023
Μπάσκετ

ΓΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Φιλικό την Κυριακή με Κόροιβο Αμαλιάδας

21 Σεπτεμβρίου 2023
Facebook Instagram Youtube

Taklin.gr – [email protected] | Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198 | Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – [email protected]

Ιδιοκτήτης : Πάνος Κουντάνης – 6958469198
Αρχισυντάκτης : Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Taklin.gr – [email protected]

Ιδιοκτήτης
Πάνος Κουντάνης – 6958469198

Αρχισυντάκτης
Ηλίας Τσώλης – 6932276061

Καλώς ήρθατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας.

Lost your password?