Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Αυγουλέας «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα»

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια στην θέση του Προέδρου και συνολικά 40 χρόνια ως παίκτης και ως μέλος στην διοίκηση αποχωρεί ο Μιχάλης Αυγουλέας από τον Απόλλωνα Πεταλιδίου.

Ο ίδιος πήρε αυτή την δύσκολη απόφαση και λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και ότι όπως τονίζει πρέπει να μπαίνουν στην διοίκηση νέα παιδιά.

Ο πρώην πλέον πρόεδρος με επιστολή του, στα τοπικά μέσα ενημέρωσης κάνει γνωστούς τους λόγους αποχώρησης, ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκε, ζητά συγνώμη αν στεναχώρησε κάποιον και τονίζει ότι θα βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, η δήλωση του: «Μετά από την πολύχρονη παρουσία μου, παραμένω εκτός διοίκησης. Θεωρώ ότι ένας κύκλος έκλεισε. ουδείς είναι αναντικατάστατος. Μέσα σε αυτά τα χρόνια που ήμουν στην ομάδα γνώρισα ανθρώπους σημαντικούς και έκανα καινούργιους φίλους.

Αν κάποιες φορές το πάθος μου για την ομάδα του χωριού μου στεναχώρησαν κάποιους ζητάω συγγνώμη. Παράλληλα ευχαριστώ όλους τους παίκτες με όσους συνεργάστηκαν στο διάστημα που ήμουν πρόεδρος στην ομάδα, εκτός από καλοί παίκτες ήταν και άψογοι χαρακτήρες.

Ακόμη ευχαριστώ θερμά και όλους τους συμβούλους στα 10 χρόνια που ήμουν Πρόεδρος. Ήταν σημαντική η προσφορά τους γιατί μόνος μου δεν θα είχα καταφέρει τίποτα. Αυτή τη στιγμή ο Απόλλωνας δεν έχει οικονομικές εκκρεμότητες και έχει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο ταμείο του και με την παρουσία των καινούργιων προσώπων που στελεχώνουν τη διοίκηση εύχομαι να πάει πολύ καλά.

Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Απόλλωνα, θα είμαι κοντά στην ομάδα και εκτός από την οικονομική βοήθεια αν μου ζητηθεί κάτι έξωδιοικητικά θα είμαι δίπλα τους».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α1 Τοπικό