Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Σήμερα αθλητές Αύριο καλύτεροι άνθρωποι…

Μία ακόμα ποδοσφαιρική χρονιά για την Ακαδημία Πάμισος Μεσσήνης, έφτασε στο τέλος της.

Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη εμπειρίες και προκλήσεις. Εκτός την τεχνική του ποδοσφαίρου και το ευ αγωνίζεσθαι που διδάχθηκαν από τους προπονητές τους Μπιζίμη Τάκη και Πολυχρόνη Βασίλη, την ομαδικότητα και το συλλογικό πνεύμα που απέκτησαν δίνοντας αγώνες με άλλες ομάδες, βγήκαν και πιο δυνατοί ψυχικά αντιμετωπίζοντας την πανδημία.

Έτσι φέτος η καθιερωμένη γιορτή της Ακαδημίας μας είχε ακόμα ένα λόγο για να γιορτάσουμε αφού μπορέσαμε να ανταποκριθούμε σε αντίξοες συνθήκες. Οι μικροί μας ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και μέλη της διοίκησης, γιόρτασαν το κλείσιμο της χρονιάς στο ψητοπωλείο “Ανέκαθεν” – Μουλαβασίλη 52 στην Μεσσήνη.

Η βραδιά κύλησε σε πολύ ευχάριστο κλίμα και τα χαμόγελα των παιδιών ήταν διάχυτα.

Ευχαριστούμε πολύ για την χορηγία του το κατάστημα “Ανέκαθεν” και τους αδερφούς Πάνο και Θανάση Γιαννόπουλο για την φιλοξενία τους και τα νόστιμα εδέσματα που μας προσέφεραν. Επίσης ευχαριστούμε πολύ το ζαχαροπλαστείο “Ιάννησος” Φεσσά 4 και τον Σάκη Αρβανίτη που γλύκανε την βραδιά μας με την ευγενική του χορηγία. Ευχόμαστε στα μικρά μας Παμισάκια να έχουν ένα όμορφο και ξένοιαστο καλοκαίρι και τα περιμένουμε ξανά τον Σεπτέμβριο να συνεχίσουμε τις προπονήσεις για την μεγάλη μας αγάπη το ποδόσφαιρο.

Σήμερα αθλητές Αύριο καλύτεροι άνθρωποι!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Γ Εθνική