Στην ομάδα της καρδιάς του, στην ομάδα που αγαπάει πολύ, στην ομάδα όπου έζησε απίστευτες στιγμές και θέλει να τις ξαναζήσει επέστρεψε ο έμπειρος επιθετικός και σπουδαίος άνθρωπος Φώτης Παναγόπουλος.
Ο ίδιος, μίλησε αποκλειστικά στο taklin.gr για την επιστροφή του και τα πρώτα του λόγια έχουν ως εξής:
“Επέστρεψα μετά από 4 χρόνια σε μία από τις αγαπημένες μου ομάδες και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Έχω ζήσει απίστευτες στιγμές, έχουμε πετύχει παρά πολύ ωραία και δύσκολα πράγματα. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να ζήσουμε ανάλογες στιγμές όπως το 2015 – 2016.
Εύχομαι ότι καλύτερο στην ομάδα μου, να πετύχουμε τους στόχους μας και υγεία σε όλους τους αθλητές και όλα τα άλλα θα έρθουν. Ευχαριστώ την διοίκηση που για μία ακόμη φορά έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και μου έδειξαν πόσο πολύ με αγαπάνε, με σέβονται και με θέλουν στην ομάδα και αυτό είναι αυτό που με κερδίζει σε κάποια ομάδα, η αγάπη και η στήριξη. Υγεία και πάλι και ότι καλύτερο στους αθλητές”