Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι. Ακρόαση στο Δ.Σ. Οιχαλίας

Το βάρος στο μεταγραφικό κομμάτι έχει ρίξει η διοίκηση του Εθνικού Μελιγαλά με στόχο την απόκτηση ενός στόπερ και ενός πολυθεσίτη στο κέντρο.

Από κει και πέρα, ο προπονητής Παναγιώτης Πολίμος έχει αξιολογήσει και έχει επιλέξει 5-6 νεαρούς παίκτες από την ακαδημία που θα προωθηθούν στην ανδρική ομάδα και θα ακολουθήσουν κανονικά την προετοιμασία.

Τέλος, στα αργανωτικά η διοίκηση έχει στείλει επιστολή στο Δήμο Οιχαλίας όπου ζητά ακρόταση στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο για να συζητηθούν προβλήματα αλλά και γενικά για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής όπως και να παραθέσουν τις προτάσεις για τις από κοινού λύσεις τυχόν προβλημάτων.

Σίγουρα, ένα μεγάλο πλήγμα για την ομάδα ήταν η απαγόρευση των πανηγυριών καθώς ήταν ένα σημαντικό έσοδο που βοηθούσε παρά πολύ τις διοικήσεις να ανταπεξέλθουν στην λειτουργία της ομαδας.

Παρόλα αυτά η αισιοδοξία δεν χάνεται αφού οι χορηγικές υποστηρίξεις έρχονται δείχνοντας έτσι ότι και οι επιχειρηματίες της περιοχής είναι κοντά σε αυτή την νέα προσπάθεια της ομαδας Και στον αθλητισμό της περιοχής.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Α Τοπικό