Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Τζάμπολ τον Οκτώβριο στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Την προκήρυξη του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ έδωσε στη δημοσιότητα η τοπική Ένωση μπάσκετ.

Σύμφωνα με αυτή, το πρωτάθλημα της περιόδου 2020-21 θα ξεκινήσει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, το Σάββατο 24 Οκτωβρίου, ενώ η ολοκλήρωσή του προβλέπεται για την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Τα σωματεία που θα πάρουν μέρος στο Πρωτάθλημα Α1΄ Κατηγορίας Ανδρών της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.ΝΟ.Π., πρέπει υποχρεωτικά να συμμετάσχουν στo Πρωτάθλημα Παίδων. Σε αντίθετη περίπτωση θα επιβάλλεται ποινή αφαίρεσης δύο  βαθμών από το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Ανδρών που συμμετέχουν.

Την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, τα Σωματεία που θα πάρουν μέρος στα Πρωταθλήματα Α1΄ & Α2΄ Κατηγορίας Ανδρών, έχουν δικαίωμα να δηλώνουν μέχρι οχτώ(8) αθλητές στο φύλλο αγώνα γεννηθέντες το 1989 και μεγαλύτερους , ενώ ανεξάρτητα από τον αριθμό των αθλητών που θα δηλώνουν στο φύλλο αγώνα, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώνουν  δύο αθλητές κάτω των είκοσι δύο ετών, δηλαδή γεννηθέντες το έτος 1998 και νεότεροι και δύο  αθλητές κάτω των είκοσι (20) ετών, δηλαδή γεννηθέντες το έτος 2000 και νεότεροι ή μέχρι τέσσερις αθλητές κάτω των είκοσι ετών, εκ των οποίων ο ένας θα αγωνίζεται υποχρεωτικά και στα τέσσερα δεκάλεπτα του αγώνα. Η παρουσία των αθλητών μέχρι 20 και 22 ετών είναι υποχρεωτική πριν την έναρξη του αγώνα και η μη παρουσία τους συνιστά παράβαση.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μπάσκετ