Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Α2 Εθνική γυναικών: στις 18/10 η πρεμιέρα, πόσοι υποβιβάζονται

Σύμφωνα με την προκήρυξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών το πρωτάθλημα καλών εχόντων των πραγμάτων ξεκινάει στις 18 Οκτωβρίου 2020. Σε ότι αφορά τον 1ο όμιλο στον οποίο ανήκουν τόσο η ΓΕΑ Άμιλλα 2000, όσο και ο ΑΠΣ Αρίς Καλαμάτας, συμμετέχουν συνολικά 11 ομάδες (ΑΣ Αιγέας Χίου, ΑΟ Δαναοί Άργους, Οίαξ ΑΟ Ναυπλίου, ΓΕ Άμιλλα Τρίπολης, ΑΠΣ Αρίς Καλαμάτας, ΑΕΣ Θησέας Παναγιούδας, Παναχαϊκή ΓΕ, ΓΑΣ Εύνικος, Ατρόμητος Πειραιά ΕΣΗ, Πανιώνιος ΓΣΣ και ΑΦΜΣ Φοίνικας Πειραιά).

Σε ότι αφορά την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία συνολικά ανέρχοντα τρεις ομάδες. Συγκεκριμένα ο νικητής των πρωτοπόρων ομάδων του 1ου και 2ου ομίλου, καθώς και ο νικητής των πρωτοπόρων ομάδων του 3ου και του 4ου ομίλου. Επίσης ανέρχεται και η νικήτρια ομάδα του αγώνα κατάταξης των ηττημένων των παραπάνω ζευγαριών.

Από την Α2 Εθνική κατηγορία στα τοπικά πρωταθλήματα των τοπικών Ενώσεων θα υποβιβαστούν από τον 1ο όμιλο και τον 4ο όμιλο οι τρεις τελευταίες ομάδες, από τον 2ο όμιλο οι τέσσερις τελευταίες ομάδες και από τον 3ο όμιλο οι δύο τελευταίες ομάδες.

Αναλυτικά την ειδική προκήρυξη της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ΕΔΩ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μπάσκετ