Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Κορωνοϊός – Καλαμάτα: Θερμομέτρηση θαμώνων στα κλαμπ – Δείτε βίντεο

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος.

Μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό λαμβάνουν τα κέντρα διασκέδασης στην Καλαμάτα, φροντίζοντας όχι μόνο για την τήρηση των αποστάσεων αλλά ακόμη και για τη θερμομετρηση των θαμώνων.

Την αρχή έκαναν οι ιδιοκτήτες στο κλαμπ «Nishi», σε συνεργασία με την εταιρεία σεκιούριτι που έχει αναλαβει την φύλαξη του χώρου, εφοδιάζοντας το προσωπικό στην είσοδο με πιστόλια – θερμόμετρα.

Καλαματα: Θερμομετρηση στους θαμώνες των κλαμπ

 

Κάθε βράδυ όλοι οι πελάτες πριν εισέλθουν στο κλαμπ θερμομετρούνται κι όποιος διαπιστωθεί ότι έχει ανεβασμένη θερμοκρασία, του απαγορεύεται η είσοδος κάτι που έχει συμβεί τρεις φορές εως σημερα, όπως αναφέρει στο protothema. gr ο ιδιοκτητης της Target Security Χρήστος Γατσης.

Θερμομετρηση στους θαμώνες των κλαμπ

Επιπλέον, στους εσωτερικούς χώρους οι άνδρες της ασφάλειας έχουν λάβει εντολή να επεμβαίνουν στα σημεία που παρατηρείται συνωστισμός και με συστάσεις να ζητούν από τον κόσμο να επιστρέψει στις θέσεις τους.

Πηγή: protothema.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Ειδήσεις