Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Δύσκολη η συγχώνευση Ανδρούσας – Πανευαϊκού.

Συνεχίζονται οι συζητήσεις τον τελευταίο καιρό σε Ανδρούσα και Πανευαϊκό για να βρεθεί η χρυσή τομή και να γίνει συγχώνευση των ομάδων, αλλά ακόμα δεν έχει βρεθεί κάποια λύση.

Σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες του taklin.gr τόσο οι λιγοστοί άνθρωποι της Ανδρούσας αλλά και της Εύας έχουν επαφές και μένει να ξεκαθαρίσει αν θα προχωρήσει.

Να θυμίσουμε ότι στην τελευταία γενική συνέλευση και των δύο ομάδων δεν υπήρξε απαρτία και το μέλλον αβέβαιο. Ειδικά για την Ανδρούσα δηλώθηκε ότι δεν θα αγωνιστεί σε κανένα πρωτάθλημα κάτι που αν συμβεί θα είναι πολύ τραγικό γιατί συμμετέχει σε τοπικό πρωτάθλημα από το 1965.

Τα πράγματα δεν είναι ευχάριστα ούτε για τον Πανευαϊκό αφού ούτε εκεί υπάρχει λύση και η ομάδα βρίσκεται σε διοικητικό αδιέξοδο.

Ελπίζουμε να βρεθούν οι κατάλληλοι ανθρώποι και να γίνει η συγχώνευση γιατί θα είναι ότι καλύτερο την δεδομένη χρονική στιγμή και να αναλογιστεί κανείς ότι τα περιθώρια στενέυουν γιατί την Παρασκευή είναι η τελευταία μέρα συμμετοχής στα τοπικά πρωταθλήματα.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Α Τοπικό