Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ: Ξεκίνησε προετοιμασία για τον φετινό μαραθώνιο της Γ’ Εθνικής (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πρώτη προπόνηση σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης, όπου ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον Πάμισο Μεσσήνης.

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλόμαλου και των συνεργατών του, οι ποδοσφαιριστές του Παμίσου πάτησαν γήπεδο εν όψει του απαιτητικού πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, με στόχο την παραμονή.

Το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, και όλοι οι ποδοσφαιριστές παλιοί και νέοι.

Εκ της διοικήσεως με μοναδικό απόντα τον πρόεδρο κ. Βλαχάκη που για σοβαρούς προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσε να δώσει το παρών, παρευρέθηκαν οι Γιώργος Ντούλης α΄ αντιπρόεδρος, Αγγελική Μαντά α΄ γενικός αρχηγός και υπ. Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Καπερώνης β΄ γενικός αρχηγός και υπ. Τύπου, Γιώργος Πετρόπουλος γενικός γραμματέας, Παναγιώτης Τσικρικός τεχνικός διευθυντής, Τάκης Φιλόπουλος μέλος και Μίλτος Ρούτσης αναπληρωματικό μέλος.

Στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς το παρών έδωσαν όλοι οι παίκτες της ομάδας με μοναδική εξαίρεση τον Γιάννη Μωράκη. Μάλιστα μεταξύ των παικτών που πήραν μέρος στην προπόνηση ήταν οι Θώδης και Στασινόπουλος, 2-3 ακόμα νεαροί παίκτες από την Ακαδημία, ο Χρήστος Ρήγας, καθώς και ο Κώστας Παγανίας που θα παραμείνει στη Μεσσήνη έως ότου μεταβεί στα Τρίκαλα.

Στις αποκλειστικές δηλώσεις του στο best tv, ο  α΄ αντιπρόεδρος Γιώργος Ντούλης τόνισε πως η φυσική θέση του Πάμισου είναι η Γ΄ Εθνική όπου τη νέα χρονιά βασική επιδίωξη όλων θα είναι η παραμονή και η διατήρηση του αμιγώς μεσσηνιακού προσώπου της ομάδας που φιλοδοξεί να συνεχίσει να αναδεικνύει τα μεσσηνιακά ταλέντα.

Αγιασμός δεν πραγματοποιήθηκε κάτι που θα γίνει το προσεχές μέλλον και όταν θα έχει ολοκληρωθεί πλήρως το ρόστερ.

Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης αλλά και στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Λαζαρίνας στον Άγιο Νικόλαο Μεσσήνης.

Ωστόσο η αναζήτηση για την ολοκλήρωση του ρόστερ συνεχίζεται και το Δ.Σ. σε συνεργασία πάντα με το τεχνικό τιμ της ομάδας, αναμένουν μέχρι το τέλος Αυγούστου να συμπεριλάβουν στο δυναμικό της ομάδας νεαρούς ποδοσφαιριστές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον και θα δοκιμαστούν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας.

Σύμφωνα πάντα με την φιλοσοφία του Συλλόγου και τον σχεδιασμό που έχουν κάνει.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Γ Εθνική