Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΕΠΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Επτά τουλάχιστον ομάδες δεν θα δηλώσουν συμμετοχή. Τέσσερις νεοσύστατες!

Πολλές διαφοροποιήσεις θα έχει ο νέος ποδοσφαιρικός χάρτης της ΕΠΣ Μεσσηνίας την νέα περίοδο που ξεκινά σε λίγους μήνες.

Και εξηγούμε ότι, ούτε λίγο, ούτε πολύ οκτώ ομάδες δεν φαίνεται την δεδομένη χρονική στιγμή να δηλώνουν συμμετοχή και να αγωνιζόνται στα τοπικά πρωταθλήματα.

Από την Α’ Τοπική η Ανδρούσα δεν έχει βγάλει συμβούλιο, δεν έχει προπονητή και παίκτες όποτε μέχρι και σήμερα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο η συμμετοχή της, αλλά ούτε και η συγχώνευση με τον Πανευαϊκό προχωράει.

Στην Α1 Τοπική συναντάμε δύο ομάδες. Τον Χανδριναϊκό που σίγουρα δεν θα αγωνιστεί και δεν ξέρουμε τι θα κάνει την επόμενη ημέρα, με νέα γενική συνέλευση να ορίζεται τέλος Αυγούστου! Και ο ΑΟ Φυτειάς που ούτε σήμερα υπήρξε ενδιαφέρον και ορίστηκε νέα συνάντηση για την Πέμπτη.

Στην Β’ Τοπική υπάρχουν οι υπόλοιπες ομάδες. Ο Παπαφλέσσας Άμφειας που ναι μεν θα δηλώσει συμμετοχή αλλά δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Το ίδιο ισχύει και για τον ΠΑΟ Καλλιθέα που ξαφνικά μετά την αποχώρηση του Προέδρου δεν υπάρχει λύση και φαίνεται ότι και εδώ θα δηλωθεί συμμετοχή αλλά δεν θα αγωνιστεί.

Όσον αφορά τον Πανευαϊκό, ισχύουν λίγο πολύ όσα αναφέραμε και με την Ανδρούσα ενώ στον Μιλτιάδη σε μία ιστορική ομάδα με πορεία στην Δ’ Εθνική, δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον. Επίσης, όπως και πέρυσι Εθνικός Καλαμάτας και Τιτάνες δεν θα βρίσκονται στην Β’ Τοπική.

Τώρα, εκτός από αποχωρήσεις θα έχουμε και νέες ομάδες που ιδρύονται για πρώτη φορά, είτε λειτουργούν ξανά μετά από χρόνια και θα βρίσκονται στο νέο πρωτάθλημα.

Μιλάμε φυσικά για τον Ολυμπιακό Διαβολιτσίου, ΑΟ Φοινικούντα, ΑΕ Γαργαλιάνων και Κυπάρισσος FC.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in ΕΠΣ Μεσσηνίας