Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

Ο Γιώργος Κατσούλης γυμμαστής στον Πάμισο!

Στο τεχνικό τιμ του Πάμισου Μεσσήνης εντάχθηκε από εχθές ο Γιώργος Κατσούλης με την ιδιότητα του Γυμναστή.

Ο έμπειρος Γυμναστής είναι απόφοιτος Τ.Ε.ΦΑ.Α με ειδικότητα ποδόσφαιρο και εργάζεται ως Γυμναστής στην Α’ θμια Εκπαίδευση. Έχει πλούσιο βιογραφικό, αφού έχει εργαστει σε πολλές ομάδες του νομού μας, με μεγάλη επιτυχία και έχει αφήσει το ποδοσφαιρικό του αποτύπωμα. Επί σειρά ετών στον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Καλαμάτα και στον Μεσσηνιακό Γυμνασιακό Σύλλογο σαν γυμναστής και ως προπονητής. Επίσης έχει εργαστεί και στις παρακάτω ομάδες: Ηρακλή Καλαμάτας, Πανιώνιο Καλαμάτας, Αναγέννηση Παραλίας και Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο ίδιος ο κύριος Κατσούλης δήλωσε ότι νιώθει μεγάλη χαρά και τιμή που θα είναι μέλος στην ιστορική ομάδα του Παμίσου, η οποία έχει καλή διοίκηση, καλούς και αξιόλογους ποδοσφαιριστές και έναν πολύ καλό και ικανό προπονητή. Και κατά την γνώμη του αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας. Θα βοηθήσει όσο μπορεί να έχει καλή πορεία η ομάδα και ευχαριστεί τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Η αθλητική οικογένεια του Παμίσου καλωσορίζει τον Γιώργο Κατσούλη και του εύχεται μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και επιτυχίες!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Γ Εθνική