Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Σε αναζήτηση ψηλού ο Σύλλογος Δρομέων

Ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς συνεχίζεται για το Σύλλογο Δρομέων στην δεύτερη διαδοχική χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Μια σεζόν στην οποία οι ιθύνοντες της ομάδας της Τρίπολης, θέλουν να παρουσιαστεί καλύτερη από την προηγούμενη χρονιά, εξασφαλίζοντας τις προϋποθέσεις για την παραμονή στην κατηγορία.

Μετά τη συμφωνία τις προηγούμενες ημέρες του νεαρού play-maker αλλά με εμπειρίες στις Εθνικές κατηγορίες, Παναγιώτη Παπαγεωργίου, οι άνθρωποι των «κυανοκιτρίνων» έχουν εστιάσει στην αναζήτηση ενός ψηλού που θα αγωνίζεται πρωταρχικά στη θέση «5», αλλά και στην θέση «4». Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ», έχουν δοκιμαστεί κάποια πρόσωπα τις προηγούμενες ημέρες στα πλαίσια της αναζήτησης με προσεκτικές «κινήσεις» ενός παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό την ομάδα τη νέα χρονιά.

Από εκεί και πέρα οι Δρομείς φαίνεται ότι διατηρούν την «φιλοσοφία» των τελευταίων ετών αναλλοίωτη, ακόμη και αν η ομάδα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική, αναζητώντας νεαρά ταλαντούχα παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, δίνοντας τους θέση στο ρόστερ. Φυσικά ζητούμενο είναι η μεγάλη διάθεση και κίνητρο ώστε να αποδείξουν και ότι θα μπορέσουν να σταθούν «όρθιοι» στις απαιτήσεις μιας τέτοιας σεζόν, αλλά παράλληλα διάθεση να βοηθήσουν και την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η περσινή χρονιά έδειξε ότι παιδιά που μπόρεσαν να σταθούν στις απαιτήσεις της χρονιάς και έδειξαν διάθεση να βοηθήσουν την ομάδα, πήραν ευκαιρίες και ρόλους στα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μπάσκετ