Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

Ντροπή στην Επιτροπή Διαιτησίας να ζητά 70, 50 και 40 ευρώ για τους φιλικούς αγώνες

Δεν πιστεύαμε πραγματικά στα μάτια μας όταν διαβάσαμε την ανακοίνωση που ανέβηκε στο site της ΕΠΣ Μεσσηνίας από την Επιτροπή Διαιτησίας.

Ακουσον, άκουσον ζητούν από τις ομάδες, ορισμούς διαιτητών για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων και να πληρώνουν τα έξοδα αποστολής που εισέρχονται στα 70, 50 και 40 ευρώ.

Αν αναλογιστεί κάνεις ότι κάθε ομάδα από το Πάμισο και το Διαβολίτσι μέχρι και την Β’ Τοπική θα κάνουν μάξιμουμ πέντε φιλικά μέχρι την έναρξη προετοιμασίας σημαίνει το λιγότερο 250 με 300 ευρώ.

Έξοδα σε τέτοιους καιρούς που ζούμε με την πανδημία του κορονοιου και την εξάπλωση της, να έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο οικονομικό και υγειονομικό πρόβλημα η επιτροπή διαιτησίας έπρεπε να πάρει μέτρα ελάφρυνσης προς τις ομάδες.

Δυστυχώς, για ακόμη μία φορά απέδειξε ο κ. Μπλάνας, ότι είναι πολύ λίγος για αυτή τη θέση.

Υ.Γ. Δεν έχουμε κανένα μα κανένα απολύτως πρόβλημα με τους διαιτητές.

Διαβάστε και πάλι την απαράδεκτη ανακοίνωση.

Η ΕΔ/ΕΠΣ Μεσσηνίας επιθυμεί να ενημερώσει τα σωματεία πως για τον ορισμό διαιτητών για την διεξαγωγή φιλικών αγώνων χρειάζεται να αποστείλουν e-mail στο blanasg1977@gmail.com η να τηλεφωνήσουν στο 6942434211 48 ώρες πριν την διεξαγωγή του αγώνα. Επίσης γνωστοποιείται πως το εξοδολογιο διαιτησίας διαμορφώνεται ως εξής. Για ομάδες Γ εθνικής 70 ευρώ πλέον την μετακίνηση. Για ομάδες Α και Α1 κατηγορίας 50 ευρώ πλέον μετακίνηση. Για ομάδες Β κατηγορίας 40 ευρώ πλέον μετακίνηση. Τέλος να υπογραμμίστει πως οι φιλικοί αγώνες πρέπει να διεξάγονται σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο για τον covid 19 που ανακοίνωσε η υγειονομική επιτροπή της ΓΓΑ. Ο Πρόεδρος ΕΔ/ΕΠΣ Μεσσηνίας Μπλάνας Γεώργιος.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in ΕΠΣ Μεσσηνίας