Ακολουθήστε μας

Μπάσκετ

Υγειονομικό Πρωτόκολλο ΓΓΑ – Προετοιμασία Εγκαταστάσεων-Μέτρα Υγειονομικής Προστασίας

Σύμφωνα με τις οδηγίες της Υγειονομικής Επιτροπής Γ.Γ.Α., απαιτείται η αυστηρή τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων που έχουν εκδοθεί και αφορούν στην προετοιμασία εγκαταστάσεων και τα μέτρα ατομικής προστασίας.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνει η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της προπονητικής περιόδου, κρίνεται απαραίτητο:

1) Ο υπεύθυνος της αθλητικής εγκατάστασης να ελέγχει την είσοδο των αθλητών – προπονητών και διοικητικών παραγόντων (12 αθλητές – 2 προπονητές – 4 διοικητικοί) για κάθε ομάδα, σύμφωνα με την κατάσταση και τις ιατρικές βεβαιώσεις που προσκομίζει η κάθε ομάδα. Οι ιατρικές βεβαιώσεις των αθλητών, μετά τον έλεγχο, θα παραμένουν στην κατοχή των ομάδων.

2)Να υπάρχει αντισηπτικό στο γήπεδο.

3)Να γίνεται απολύμανση των αποδυτηρίων και των πάγκων κάθε ομάδας μετά το τέλος του αγώνα.

4)Να τοποθετηθεί μεγαλύτερο τραπέζι στο χώρο της Γραμματείας, προκειμένου να τηρηθούν οι αποστάσεις μεταξύ των Μελών Γραμματείας και Γυμνασίαρχου.

5)Να μη χρησιμοποιούνται τα μπάνια των αποδυτηρίων και

6)Εάν είναι δυνατό να γίνεται θερμομέτρηση κατά την είσοδο των ομάδων στην αθλητική εγκατάσταση.

    Επίσης σας ενημερώνουμε ότι τα μέλη της Γραμματείας, ο Κομισάριος ή ο εκπρόσωπος της Ένωσης και οι Διοικητικοί παράγοντες των ομάδων, υποχρεωτικά πρέπει να φορούν μάσκα ατομικής προστασίας.

 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μπάσκετ