Ακολουθήστε μας

Football league

Ότι τους κατέβει στο κεφάλι από Νίκη Βόλου, Ολ. Βόλου και Καβάλα

Ζητούν αναβολή της Γ’ Εθνικής και να συμμετάσχουν σε αυτή, οι τέσσερις τελευταίοι της Football League (Τρίγλια, Καλαμάτα, Ιάλυσος, Ασπρόπυργος) και οι τέσσερις από τους οκτώ πρωταθλητές της Γ’ Εθνικής.

Το εξώδικο αναφέρει:

«Με την απόφαση 104/2020 ΔΔΠ του Διαιτητικού Δικαστηρίου που ακύρωσε την από 41/19 Αυγούστου 2020 απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής για τη διεξαγωγή πρωταθλήματος 18 ομάδων στη Super League 2 και 16 ομάδων στη Football League, οι 4 ουραγοί της βαθμολογίας της Football League (Καλαμάτα, Τρίγλια, Ιάλυσος, Ασπρόπυργος), για την αγωνιστική σεζόν 2019-20 και τις 4 από τις 8 πρωταθλήτριες ομάδες της Γ’ Εθνικής που, με απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, προβιβάστηκαν στην ανώτερη κατηγορία, δεν ανήκουν επισήμως στη Football League, βάσει της ισχύουσας και μη ακυρωθείσας προκήρυξης του πρωταθλήματος 2019-20.

Ως εκ τούτου, καλείσθε όπως αναβάλλετε, την προγραμματισμένη για τις 8 Σεπτεμβρίου 2020 κλήρωση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, διότι δεν έχουν συμπεριληφθεί οι παραπάνω ομάδες, ούτως ώστε να αποφευχθούν μη έννομα αποτελέσματα».

Πηγή: footballleaguenews

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Football league