Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Σαφές μήνυμα για αναδιάρθρωση σε Αυγενάκη και Λεουτσάκο

 

Επίσημη θέση από την ΠΑΕ Καλαμάτα για τα όσα τραγελαφικά διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά την αναδιάρθρωση ή όχι των κατηγοριών.

Η διοίκηση της τοπικής μας ομάδας εξέδωσε σήμερα το απόγευμα ανακοίνωση και στέλνει σαφέστατο μήνυμα προς την πλευρά Αυγενάκη να γίνει αναδιάρθρωση, εδώ και τώρα όπως τονίζει.

Μάλιστα, κάνει γνωστό ότι είχε κλείσει παίκτες από τη Superleague  και δεν πραγματοποιήθηκαν οι μεταγραφές αυτές γιατί δεν μπορούσαν οι παίκτες να περιμένουν για να γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Ποιος θα το φανταζόταν ότι στην Ελλάδα του 2020 θα βρισκόμασταν στα μέσα Σεπτέμβρη και ακόμα όχι δεν θα είχαμε ξεκινήσει τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις, αλλά δεν θα γνωρίζαμε καν σε ποια κατηγορία θα παίξουμε!!
Κι όμως σε μια χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης σαν την πατρίδα μας αυτό το Σαββατοκύριακο που σχεδόν σε όλη την Ευρώπη παίζουν αγώνες πρωταθλήματος ή κυπέλλου σε όλες τις κατηγορίες, εμείς δεν γνωρίζουμε τι μας ξημερώνει!!!
Εικοσιδύο επαγγελματικες ομάδες αγωνιούν για το μέλλον τους. Δεν μπορούν να κάνουν προγραμματισμό. Δεν μπορούν να διαπραγματευτούν με ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν κουραστεί να περιμένουν και επιλέγουν ομάδες που πέρυσι έπαιζαν σε υψηλότερες κατηγορίες.
Είχαμε συμφωνήσει με παίκτες γνωστούς, που έχουν αγωνιστεί στην Σούπερ Λιγκ, αλλά πήγαν σε άλλους συλλόγους λέγοντας μας πόσο ακόμα να περιμένουμε!!!
Αυτού του είδους την αγωνιστική ζημιά που παθαίνουμε, ποιος θα μας την πληρώσει κ.Αυγενάκη και κ.Λεουτσάκο!! Το πινγκ πονγκ των ανακοινώσεων σας εκατέρωθεν το πληρώνουν οι ομάδες.
Κ.Αυγενάκη έχεις δηλώσει ότι η περυσινή αναδιάρθρωση ήταν έκτρωμα και απέτυχε. Να λοιπόν η ευκαιρία. Αποκατέστησε την αδικία αφού οι ομάδες που ανέβηκαν πέρυσι στις επαγγελματικές κατηγορίες αγωνίστηκαν εκ νέου σε μια νεόφερτη τρίτη που ονομάστηκε Φούτμπολ Λιγκ.
Κάνε ενοποίηση των κατηγοριών με αυστηρά οικονομικά κριτήρια συμμετοχής, ώστε να φανεί ποιοι είναι οι σύλλογοι που έχουν τα οικονομικά φόντα να συμμετάσχουν σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.
Στο χέρι σου είναι!!Κάν’ το λοιπόν…Τι περιμένεις!!!

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Μαύρη Θύελλα