Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Η SL2 αποφασίζει ημερομηνία για την… σέντρα

Ημέρα εξελίξεων ξημερώνει στο πρωτάθλημα της Superleague 2 και της Football League. Ουσιαστικά το διαιτητικό δικαστήριο ξεκαθάρισε το τοπίο για την περιβόητη αναδιάρθρωση, τα χέρια του Λεουτσάκου λύθηκαν και η έναρξη του πρωταθλήματος μπαίνει στο τραπέζι.

Ουσιαστικά η διοργανώτρια αρχή θα ενημερώσει και επίσημα στις 13:00 ,τις ομάδες για την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Ε.Π.Ο. που αναφέρει πως το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με 12 ομάδες και στην συνέχεια τα σωματεία θα κληθούν να συμφωνήσουν ή όχι με την προκήρυξη που έχουν ήδη στα χέρια τους και αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος της SL2 (σ.σ πόσοι θα ανέβουν και με πιο τρόπο στην SL και πόσοι θα υποβιβαστούν στην FL) ενώ φυσικά θα συζητηθεί και η ημερομηνία που οι ομάδες θα κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο για την σέντρα…

ΥΓ.1. Είναι κατανοητή η αγωνία των ομάδων της 3ης επαγγελματικής κατηγορίας αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ο Λευτέρης Αυγενάκης να ασχοληθεί με την αναδιάρθρωση από τη στιγμή που υπάρχει η απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου.

Όσο αφορά την περιβόητη πρόταση τροπολογίας που θα καταθέσει το ΜεΡΑ 25 λογικά δεν θα γίνει δεκτή από το κυβερνών κόμμα.

Πηγή: goaltrikala.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

More in Ποδόσφαιρο