Ακολουθήστε μας

Α1 Τοπικό

Ξεκίνησε χθες επίσημα η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Αναγέννηση Παραλίας (ΦΩΤΟ)

Eλευθεριάδης και Ιμπαγάσα βρέθηκαν στην πρωτεύουσα του νομού Μεσσηνίας. Επίσημη η έναρξη συνεργασίας με την Αναγέννηση Παραλίας. 

Αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού έδωσε το παρών χθες στην Καλαμάτα και είχε επαφές με τους ανθρώπους της Αναγέννησης Παραλίας και άλλους φορείς της πόλης, με αφορμή την συνεργασία που ξεκινούν οι «ερυθρόλευκοι» με το καλαματιανό σωματείο σε επίπεδο Ακαδημιών.

Μάλιστα, πριν δώσουν το παρών στο γήπεδο Δυτικής Παραλίας υπήρξε συνάντηση με τον Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ.κ. Χρυσόστομο και με τον Δήμαρχο Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλο.

Την αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς απάρτιζαν οι Θεόδωρος Ελευθεριάδης (τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς), Βασίλειος Νάνος (διευθυντής σχολών ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς), Άριελ Ιμπαγάσα (προπονητής της Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς), Σωκράτης Κοψαχείλης (προπονητής  τερματοφυλάκων της Κ-15 του Ολυμπιακού Πειραιώς) και Βασίλης Γεωργόπουλος (τα τελευταία χρόνια στελέχωνε  το τμήμα /σκάουτινγκ της Ακαδημίας του Ολυμπιακού).  Είχε δε γνωστοποιηθεί και η έλευση του Αντώνη Νικοπολίδη (προπονητής της Κ-19 του Ολυμπιακού), ο οποίος τελικώς δεν βρέθηκε στην πόλη μας.

Την αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς υποδέχθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Δυτικής Παραλίας ο πρόεδρος της Αναγέννησης Παραλίας Παναγιώτης Φωτεινάκης, ο εκ των υπευθύνων της Ακαδημίας της Αναγέννησης Βασίλης Φωτεινάκης και άλλα μέλη της διοίκησης. Επίσης στη συνάντηση παραβρέθηκαν μέλη του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Μεσσηνίας «Η Υπομονή» και αρκετά παιδιά με ειδικές ανάγκες, τα οποία πήραν πολλά δώρα από τα στελέχη της Ακαδημίας του Ολυμπιακού.

Σε δηλώσεις τους οι κ.κ. Ελευθεριάδης, Νάνος, Κοψαχείλης, Γεωργόπουλος, Π. και Β. Φωτεινάκης στάθηκαν στη συνεργασία μεταξύ των Ακαδημιών Ολυμπιακού Πειραιώς και Αναγέννησης Παραλίας, ενώ ο Βασίλης Φωτεινάκης γνωστοποίησε τη δημιουργία γυναικείου τμήματος στης Αναγέννηση Παραλίας.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Α1 Τοπικό