Κάτω από τις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες και επηρεάζουν την Ελληνική πραγματικότητα σε όλα τα επίπεδα, η αγωνιστική περίοδος 2020- 2021 ξεκινά.

Μία σεζόν που βρίσκει την Ομάδα μας εκεί που πραγματικά ανήκει και που όλοι εμείς οι φίλαθλοί της θέλουμε να τη βλέπουμε.

Έχοντας σαν οδηγό το πολύ πρόσφατο παρελθόν, θέλουμε και ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά τα πράγματα θα εξελιχθούν καλύτερα, όσο και αν αυτό φαίνεται δύσκολο στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρωτάθλημα που έρχεται.

Όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι συνθήκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε. Τίποτα και για κανέναν δεν θεωρείται δεδομένο… τίποτα και για κανέναν δεν είναι προεξοφλημένο.

Όλοι μαζί, σαν μία γροθιά… σαν μια οικογένεια, οφείλουμε να βοηθήσουμε, ο καθένας μας από τη δική του μεριά, με κάθε δυνατό και διαθέσιμο τρόπο, ώστε αυτή τη φορά να πετύχουμε τους στόχους μας.

Είμαστε ο “Πάμισος” από την Μεσσήνη κι όχι ο σάκος του μποξ. Είμαστε η “Πράσινη Αρμάδα” από τη Μεσσήνη και όχι οι κομπάρσοι της Μεσσηνίας.

Όλοι μαζί να στηρίξουμε την διοίκηση, τους προπονητές, τους παίκτες και να σταθούμε κοντά τους στο δύσκολο εγχείρημά τους, συμβάλλοντας έτσι και εμείς στην προσπάθεια της ομάδας μας για την σαιζόν που ξεκινά αύριο.

Καλή αρχή Παμισάρα μας!!! Σύνδεσμος φιλάθλων Αθήνας.