Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Σφοδρή επίθεση στην Νίκη Βόλου. «Για λίγα ευρώ κανετε τα πάντα»

Κοινή ανακοίνωση της Καλαμάτας και άλλων τριών ομάδων κατά της ΠΑΕ Νίκη Βόλου που άκουσον άκουσον για τέταρτη φορά προσφεύγει στα διαιτητικά δικαστήρια.

Ζήτα τον υποβιβασμό Καλαμάτας Ασπροπύργου Τρίγλιας και Ιάλυσου και να μην ανέβει η Σαντορίνη.

Κύριοι της Νίκη Βόλου το έχετε ξεφτιλίσει, έχετε γίνει περίγελος σε όλη την Ελλάδα, συμμορφωθείτε και κοιτάτε την ομάδα σας που θα παίζει και πάλι στη Football League.

Είστε ανάξιοι να πιάνετε στο στόμα σας την ομάδα της Καλαμάτας. Καθίστε στα αυγά σας και σοβαρευτείτε επιτέλους γιατί στο τέλος θα πέσετε κατηγορία.

Αναλυτικά η πολύ σωστή επίθεση και ανακοίνωση έχει ως εξής:

 

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ουκ ανδρός Σοφού λέει ο λαός μας!
Πόσο μάλλον όταν στο ποδόσφαιρο η Νίκη Βόλου προσέφυγε για τέταρτη φορά στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να υποβιβαστούν Καλαμάτα, Ασπρόπυργος, Τρίγλια και Ιαλυσός και να μην ανεβεί η Σαντορίνη!! Άραγε αυτό πως θεωρείται;;

Και ενώ μέχρι σήμερα έχουν απορριφθεί δύο προσφυγές και δύο εξώδικα της ομάδας της Μαγνησίας και στην τελευταία μάλιστα οι Δικαστές την απέρριψαν χωρίς να μπουν καν στην ουσία της υπόθεσης.
ΝΤΡΟΠΗ Κύριοι!! Ξεκινήσαμε έναν αγώνα ενωμένοι και αποφασισμένοι για να πετύχουμε την αναδιάρθρωση και την ενοποίηση των κατηγοριών που ήταν προς όφελος όλων μας.

Η εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ τον Ιούνιο αποφάσισε λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων εξ αιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού, την άνοδο των οκτώ πρωτοπόρων της Γ Εθνικής και την παραμονή των τεσσάρων ομάδων της Φούτμπολ Λιγκ που ήταν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Τότε κύριοι της Νίκης Βόλου δεν σας ενδιέφερε να προσφύγετε στα Αθλητικά Δικαστήρια γιατί ήταν σε εξέλιξη η ενωμένη προσπάθεια για αναδιάρθρωση των κατηγοριών!

Τώρα πιθανολογουμε ότι για λίγα…παραπάνω Ευρώ από την επιχορήγηση, προσφεύγετε συνέχεια στο Διαιτητικό και ξεφτιλίζεστε συνέχεια αφού εισπράττετε αρνητικές αποφάσεις…

Συνεχίστε το βιολί σας…Να ξέρετε όμως ότι έχει ο καιρός γυρίσματα…Στον μικρόκοσμο του Ελληνικού ποδοσφαίρου όλοι γνωριζόμαστε και να ξέρετε ότι έχετε γίνει αντιπαθητικοί με τις εμμονές σας.

Λογικά έχετε ξεχάσει πως ανεβήκατε πέρυσι στην Φούτμπολ Λιγκ. Αν ναι,θα σας το θυμίσουμε εμείς όταν βρεθούμε αντίπαλοι στο γήπεδο!!!

 

ΠΑΕ Καλαμάτα

ΠΑΕ Ιάλυσος

ΠΑΕ Τρίγλια

ΠΑΕ Ένωση Ασπροπύργου

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Χωρίς κατηγορία