Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Σκληρή επίθεση σε Εράνη. «Να σέβεστε την Καλαμάτα. Είστε ανεύθυνοι και ερασιτέχνες»

Ανακοίνωση της διοίκησης της Καλαμάτας με σαφέστατες αιχμές προς την Εράνη Φιλιατρών για την αναβολή του αγώνα. Μάλιστα, η κόντρα μεγαλώνει πολύ ανάμεσα στα δύο σωματεία με την Μαύρη Θύελλα να δηλώνει ξεκάθαρα ότι γα την αναβολή φταίει η Εράνη, ότι είναι ανεύθυνοι, φερθήκατε ερασιτεχνικά, σας διαψεύδουμε ότι μας ενημερώσατε, το μάθαμε τυχαία και δεν σέβεστε την ομάδα που εκπροσωπεί την ομάδα στις επαγγελματικές κατηγορίες και η Καλαμάτα έχει βαριά φανέλα.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Η ανευθυνότητα της ομάδας της Εράνης η οποία μας ενημέρωσε χτες το βράδυ γύρω στις 8.30μμ ότι αδυνατεί να αγωνιστεί στο φιλικό το οποίο είχαμε προγραμματίσει για σήμερα στα Φιλιατρά, μας αναγκάζει να κάνουμε απλά προπόνηση αφού ήταν πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα μέσα σε λίγες ώρες.

Μας ξεπερνά το γεγονός ότι φερθήκατε ερασιτεχνικά και ότι μάθαμε τυχαία γύρω στις 8μμ ότι δεν θα γίνει το φιλικό. Διαψεύδουμε μάλιστα ότι κάποιος από την ομάδα μας ενημερώθηκε για την αναβολή του αγώνα λόγω βασικών απουσιών της ομάδας της Εράνης.

Πρέπει όμως να έχετε πάντα στο νου σας ότι η Μαύρη Θύελλα είναι η ομάδα με την βαριά φανέλα, η οποία εκπροσωπεί τη Μεσσηνία στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θέλουμε να έχουμε καλή σχέση με όλα τα σωματεία του Νομού μας και να βοηθάμε όπου μπορούμε.
Το μόνο που ζητάμε είναι μια λέξη..ΣΕΒΑΣΜΟΣ.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μαύρη Θύελλα