Ακολουθήστε μας

Football league

Αστεία και εκτός τόπου και χρόνου απάντηση της Νίκης Βόλου

Η Νίκη Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τοποθετείται για τη νέα προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση με αποδέκτες – αν και δεν τις κατονομάζει τις ομάδες – τους Ιάλυσο, Ασπρόπυργο, Καλαμάτα, Τρίγλια έχει ως εξής:

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νίκης:

«Kύριοι, μήπως έχετε μπερδευτεί;

Ελάτε να συστηθούμε ξανά.

Είμαστε η ομάδα, της οποίας η προσπάθεια για προβιβασμό διεκόπη, ενώ απέμεναν μόνο τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος και έχασε την άνοδό της από ομάδες ισόβαθμες με εκείνη, και ομάδες με έναν ή τρεις πόντους παραπάνω, ενώ υπήρχαν εννέα βαθμοί να παιχτούν ακόμα στο γήπεδο.

Είμαστε η ΠΑΕ που έχει μετοχικό κεφάλαιο 500.000 ευρώ, τα οποία χρήματα φορολογικά είναι διαφανή, αληθή και προσβάσιμα σε κάθε ενδιαφερόμενο.

Είμαστε η ομάδα που κατέθεσε πλήρη φάκελο στην Αρμόδια Επιτροπή, και ως εκ τούτου μας χορηγήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ε.Π.Ο., άδεια κατηγορίας SUPER LEAGUE 2 για την αγωνιστική περίοδο 2020 – 2021.

Είμαστε μια λαοφιλής ομάδα που η παρουσία των φιλάθλων της έχει αναγνωρισθεί από το πανελλήνιο.

Αναβαθμίζουμε τις γηπεδικές μας εγκαταστάσεις και τις ακαδημίες μας, διδάσκοντας στα παιδιά αθλητικά και κοινωνικά ιδεώδη.

Ζητάμε την τήρηση της νομιμότητας και την εφαρμογή των θεσμοθετημένων κανόνων.

Κύριοι, επιλέξτε επιτέλους τι ποδόσφαιρο επιθυμείτε να διεξαχθεί;

Με ομάδες – φαντάσματα;
Με ομάδες χωρίς γήπεδο;
Mε ομάδες χωρίς κόσμο;
Με ομάδες χωρίς αδειοδότηση;
Με ομάδες – σφραγίδες;

Εμείς υπάρχουμε και θα συνεχίσουμε να υπάρχουμε και να παλεύουμε.

Μία χαμένη αγωνιστική περίοδος στα 96 χρόνια της ιστορίας μας δεν θα μας πειράξει. Άλλωστε, είμαστε μαθημένοι στον πόλεμο, στο κυνηγητό και στα δύσκολα. Έχουμε μάθει να αντέχουμε τις αδικίες, να γινόμαστε πιο δυνατοί μέσα από αυτές. Τις αξίες μας και τα ιδανικά μας, όμως, δεν τα διαπραγματευόμαστε. Έχουμε μία πορεία αλώβητη, κρατώντας το σύλλογο ανόθευτο.

Γυρολόγοι παράγοντες, καπνίζοντας πούρα, υποστηρίζουν ότι έχουν βγάλει τη μεγάλη σχολή του ποδοσφαίρου, μία σχολή που έχει καθηλώσει και έχει ευτελίσει το προϊόν, με αποτέλεσμα να έχει διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα και να έχει εξαφανίσει το ενδιαφέρον τηλεοπτικού παρόχου. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι εκπροσωπούν τον εαυτό τους και τα προσωπικά τους συμφέροντα και όχι τις ομάδες τους.

#nikivoloufc».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Football league