Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Παναχαϊκή: Στην… έξοδο ο Ελευθερόπουλος! «Παίζει» του Παπαδόπουλου!

Η ήττα στο φιλικό με την Καλαμάτα και το «πέσιμο» των οπαδών στον Γιώργο Μπάρλο μετά το τέλος του, σύμφωνα με τη mikriliga.com φέρνουν εξελίξεις στο θέμα του προπονητή στην Παναχαϊκή!

Η αγωνιστική εικόνα της Παναχαϊκής στα φιλικά προετοιμασίας δεν έχει ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδας, κάτι το οποίο φανερώθηκε και μετά την σημερινή ήττα στη Γαστούνη από την Καλαμάτα.

Μερίδα οπαδών έκανε «ντου» στον «ισχυρό» άνδρα της ομάδας, Γιώργο Μπάρλο, ζητώντας του τον λόγο για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η Παναχαϊκή. Το συγκεκριμένο επεισόδιο σύμφωνα με τη mikriliga.com αναμένεται να φέρει καταιγισμό εξελίξεων στο θέμα του προπονητή! Οι πιθανότητες να απομακρυνθεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος τις επόμενες ώρες από τον πάγκο της Παναχαϊκής αρχίζουν να αυξάνονται σημαντικά!

Μάλιστα ήδη έχει ξεκινήσει η «προπονητολογία», με το πρώτο όνομα που έχει… πέσει στο τραπέζι, έστω και ανεπίσημα είναι του Σούλη Παπαδόπουλο! Ο έμπειρος προπονητής ξέρει πολύ καλά την κατηγορία και είναι αρκετοί αυτοί που πιστεύουν ότι στην περίπτωση που αναλάβει τους «ροσονέρι» θα καταφέρει να τους αλλάξει την αγωνιστική τους εικόνα.

Πηγή: mikriliga.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Ποδόσφαιρο