Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστάθηκαν σε αυτή την δοκιμασία

Ευχαριστήρια και από καρδιάς ανακοίνωση από τον ΑΟ Διαβολιτσίου προς όλους όσους συμπαραστάθηκαν στην ομάδα και όλο αυτό που περνά με το COVID – 19.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Το Δ Σ του Α Ο Διαβολιτσίου αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπαρασταθήκατε στην ομάδα μας σε αυτή τη σκληρή δοκιμασία με τον COVID- 19.

Ευχαριστούμε την διοικήτρια του Νοσοκομείου Καλαμάτας Κα Ελένη Αλειφέρη καθώς και την Εντατικολόγο– Πνευμονολόγο και πρόεδρο της Επιτροπής Νοσοκομειακών Λοιμώξεων Κα Σταυρούλα Κουτσουμπού για την άμεση και υπεύθυνη καθοδήγηση και αντιμετώπιση των περιστατικών της ομάδας μας με COVID-19.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Κο Στάθη Αναστασόπουλο,καθώς και τον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας Κο Βασίλη Σπηλιώτη για την άμεση και συντονισμένη ανταπόκριση στην  αποστολή των tests ,προκειμένου να ελεγχθούν όλοι οι αθλητές της ομάδας μας αλλά και των ομάδων της Μεσσηνίας που αγωνίζονται στα εθνικά πρωταθλήματα της χώρας, του Π Σ «Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ» και Πάμισος Μεσσήνης .
Επίσης,ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση και το υγειονομικό προσωπικό της 6η Υ. Πε. και του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας για την ασφαλή διενέργεια των tests στα μέλη των ομάδων μας.
Τέλος , ευχαριστούμε όλους εσάς που με τα μηνύματα σας δείξατε την αμέριστη αγάπη και συμπαράσταση στην ομάδα μας και στα μέλη της που δοκιμάζονται τούτη την ώρα .
Η διοίκηση του Α Ο Διαβολιτσίου θα συνεχίσει το ίδιο υπεύθυνα να προστατεύει την υγεία τόσο των μελών της όσο και της κοινότητας.
Η ατομική προστασία , η υγεία και η ασφάλεια όλων μας είναι πάνω από όλα.
Δ Σ      Α Ο Διαβολιτσίου
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Γ Εθνική