Ακολουθήστε μας

ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Δ.Σ. ΕΠΣΜ

Το Δ.Σ. της   Ε.Π.Σ Μεσσηνίας  θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές ευχαριστίες της, στην Περιφερειακή Αρχή Πελοποννήσου και προσωπικά τον Παναγιώτη Νίκα καθώς και τον αρμόδιο αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλο για τη σημαντική δωρεά των 350 Rapid test εν όψη της κρίσιμης χρονικής περιόδου κρουσμάτων από τον ιό του COVID-19.

Τα συγκεκριμένα test χρησιμοποιήθηκαν και θα χρησιμοποιηθούν για τις υγειονομικές ανάγκες των αθλητικών σωματείων της ένωσής μας γεγονός που θεωρείται πολύ σημαντικό αυτή τη χρονική στιγμή στην προσπάθεια που επιδεικνύουμε όλοι μας για την αντιμετώπιση και την καταπολέμηση της πανδημίας.

Θα αποτελούσε παράληψη όμως να μην εκφράσουμε και την εκτίμησή μας στους Διευθυντές των Κέντρων Υγείας Καλαμάτας και Μελιγαλά Κο Κατσαφάδο και Κο Αργυρόπουλο καθώς και στο υγειονομικό προσωπικό για την αμέριστη βοήθεια που παρείχαν στην ιχνηλάτηση του ιού.

Η Ένωσή μας αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, μέλος της οποίας αποτελούν και τα σωματεία μας, και ανταποκρίνεται σε αυτές με τρόπο άμεσο και αποτελεσματικό, προκειμένου να εμπνέει το αίσθημα ασφάλειας στους αθλητές της. Οι πρωτοβουλίες μας θα έχουν κοινό παρανομαστή την συνεργασία και την ανταπόκριση από τις αρμόδιες αρχές ενάντια στην επικίνδυνη αυτή πανδημία την οποία βιώνουμε όλοι.

Η παρούσα αποτελεί ελάχιστη ένδειξη εκτιμήσεως έναντι της αξιόλογης και αξιέπαινης πράξης σας και ευχόμαστε ολόψυχα υγεία σε όλους.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Pelekaki

More in ΕΠΣ Μεσσηνίας