Ακολουθήστε μας

Γ Εθνική

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ξεκίνησαν προπονήσεις σε γκρουπ. Αναβολή και με Εθνικό Σκουλικάδου

Σιγά, σιγά και δειλά, δειλά ξεκινούν με λίγα άτομα και σε γκρουπ οι προπονήσεις στον ΑΟ Διαβολιτσίου.

Ο κορονοϊός χτύπησε για τα καλά την ομάδα με πέντε κρούσματα την προηγούμενη εβδομάδα με συνέπεια να σταματήσουν άμεσα οι προπονήσεις και να αναβληθούν τα επίσημα παιχνίδια με Αίας Γαστούνη για το πρωτάθλημα και ΠΑΟ Βάρδας για το Κύπελλο.

Στις προπονήσεις από την Δευτέρα μπήκαν και τα νέα αποκτήματα της ομάδας Ορέστης Αντεμάι και Γουέσλεϊ Ντα Σίλβα οι οποίοι αποκτήθηκαν ως δανεικοί από την Μαύρη Θύελλα.

Επίσης, υπάρχουν και παίκτες που ταλαιπωρούνται από αμυγδαλίτιδα και βρίσκονται απών από τις προπονήσεις.

Να πούμε και να θυμίσουμε φυσικά ότι όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα πέρασαν από εξετάσεις ενώ έγινε και απολύμανση στο γήπεδο.

Σίγουρα, η ψυχολογία δεν είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο αλλά υπάρχει η αισιοδοξία ότι όλα ξεπεραστούν και η ομάδα θα βρει την χαμένη αίγλη της.

Όπως προαναφέραμε και πιο πάνω οι προπονήσεις ξεκίνησαν, έτσι θα πορευτεί όλη την εβδομάδα με λίγα άτομα ενώ είναι σίγουρο ότι θα αναβληθεί και ο αγώνας που ακολουθεί με τον Εθνικό Σκουλικάδων.

Τέλος, όσον αφορά τους πέντε που είναι θετικοί στον ιό είναι πολύ καλά στην υγείας τους με ήπια συμπτώματα και βρίσκονται στο σπίτι τους και σίγουρα είναι κάτι καλό που πρέπει να επισημανθεί και να σημειωθεί.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Γ Εθνική