Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΥ: Ανακοίνωση για την διαιτησία του αγώνα με Μεσσηνιακό

Ανακοίνωση κατά της διαιτησίας εξέδωσε η διοίκηση του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλου.

Αναλυτικά, αναφέρει:

«Το ΔΣ του Παπαφλέσσα Βλαχόπουλο θα ήθελε να καταδικάσει την προκλητική διαιτησία του κ. Τσουλάκου στο ματς του Σαββάτου με τον Μεσσηνιακό.

Όπως φαίνεται κ στο βίντεο του αγώνα που έχει αναρτηθεί στα τοπικά μέσα μιλάμε για καθαρή αλλοίωση αποτελέσματος. Εκτός του εξωπραγματικού πέναλτι που έκρινε την αναμέτρηση, δεν απέβαλε με 2η κίτρινη τον παίκτη της αντιπαλης ομαδας που κάνει το πέναλτι, ούτε σε επόμενη φάση για μαρκάρισμα από πίσω.

Μέχρι και καταφανέστατα κόρνερ δεν έδινε που χαμογελούσαν μέχρι κ οι αντίπαλοι. Ο δε επόπτης μας έκοψε τουλάχιστον 5 υποσχόμενες εύκαιρες με ανύπαρκτα οφσάιντ. Επειδή ο συγκεκριμένος κύριος το έχει επαναλάβει (εκεί δυστυχως δεν είχαμε την επιβεβαίωση απο την τεχνολογία) και μάλλον έχει κάποιο θέμα με την ομάδα μας ζητούμε να μην ξανασφυριξει ποτέ παιχνίδι της ομάδα μας.

Η δε ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Μεσσηνίας να λάβει τα μέτρα της για να μην υπάρχουν τέτοιες διαιτησίες και κατά της ομάδας μας και γενικότερα που φέρνουν το άθλημα χρόνια πίσω.. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του Μεσσηνιακού».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
More in Β Τοπικό