Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

Β’ ΕΘΝΙΚΗ – ΒΟΛΕΙ: Με ανατροπή ο ΝΟΚ 3-2 σετ τον Μεσσηνιακό

Τηρώντας τους υγειονομικούς κανόνες με απόλυτη ευλάβεια, αφού το κύριο μέλημα είναι πρωτίστως η υγεία όλων των αθλητριών και έχοντας τρεις βασικές παίκτριες σε καραντίνα, (παρόλο που η ΕΣΠΕΠ δεν ανέβαλε τον αγώνα ως όφειλε, ενώ η ομάδα του Μεσσηνιακού, προς τιμή της συμφωνούσε να αναβληθεί) έγινε τελικά ο αγώνας γυναικών της Β εθνικής της ΕΣΠΕΠ μεταξύ ΝΟΚ και Μεσσηνιακού.

Σε ένα πολύ συναρπαστικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό τη παραλίας την Κυριακή 25-10-2020 και ώρα 16:00 οι γυναίκες του ΝΟΚ νίκησαν με 3-2 σετ (22-25,11-25,25-22,26-24,23-21) την αντίστοιχη γυναικεία ομάδα του Μεσσηνιακού.

Για το ΝΟΚ του Γιάννη Σκαρτσίλη που έκανε σπουδαία προσπάθεια και έδωσε ρεσιτάλ προπονητικής καθώς απουσίαζαν τρεις βασικές παίκτριες αγωνίστηκαν οι: Αραπάκη Γ., Γαλανοπούλου Γ., Δημητρακοπούλου Μ., Καρρά Κ., Καρακύκλα Ε., Καράμπελα Χ., Μαστορέα Μ., Μπακούρου Α., ., Παναγιωτοπούλου Β., Παναγιωτοπούλου Η., Σακελαρίου Α., Σώκου Α., , Χειλά Δ-Μ.

Μεσσηνιακός (Γεωργία Σουρή) : Ζερίτη, Ιωσηφίδη, Κάργα, Κουτσουροπούλου, Μαραγκούλια, Μασουρίδη, Μουργή, Μπένου, Μπουγά, Μπούνα, Παπασπυροπούλου, Τσάλτα, Χειλαδάκη.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Β Τοπικό