Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Φουντώνει ο κορωνοϊός στη Μεσσηνία με 15 νέα κρούσματα

Ανησυχητική πορεία φαίνεται πως διαγράφει και στη Μεσσηνία η πανδημία του κορωνοϊού με την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων, να προβληματίζει φορείς και πολίτες.

Το βλέμμα όλων είναι στραμμένο σε όσα συμβαίνουν στη σχολική κοινότητα, καθώς μετά τα πρώτα κρούσματα στο 3ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας και το Δημοτικό Σχολείο της Μερόπης, χθες βράδυ, όπως αναφέρθηκε σε σχετικό ρεπορτάζ του διαδικτυακού μας τόπου σειρά… πήραν το Λύκειο των Αρφαρών που τέθηκε στο σύνολό του εκτός λειτουργίας με τα μαθήματα να γίνονται τηλεκπαίδευση, καθώς και η Γ΄ Τάξη του Λυκείου της Μεσσήνης και ένα Τμήμα σε Γυμνάσιο της ίδιας περιοχής.

Αίσθηση προκαλεί, ύστερα από το κρούσμα στη Σχολή Χορού της «Φάρις» στην Καλαμάτα που παραμένει κλειστή από την Τρίτη – έγινε απολύμανση και θα εξελιχθούν και τα rapid test – και εκείνο στο στρατόπεδο της μεσσηνιακής πρωτεύουσας.

Mετά από επικοινωνία με τη Μονάδα να υπογραμμιστεί πως διευκρινίστηκε ότι πρόκειται για κρούσμα σε μόνιμο υπάλληλο – και όχι σε οπλίτη – ο οποίος πλέον βρίσκεται σε καραντίνα, ενώ έχουν ενεργοποιηθεί στο στρατόπεδο όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως προβλέπεται και έχουν καταρτιστεί – έγινε απολύμανση στους χώρους – και δεν υπάρχει κανένα άλλο ζήτημα στη Μονάδα.

Τα τεστ από την άλλη συνεχίζονται με αυξανόμενη ροή με τον επιστημονικά υπεύθυνο του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας Παναγιώτη Κατσαφάδο, να βρίσκεται στην Πάτρα προκειμένου να παραλάβει ο ίδιος νέα -καθώς δεν αρκούν- αφού έχουν γίνει ήδη, πάρα πολλά και έχουν προκύψει 15 θετικά δείγματα με τα 3 εξ’ αυτών χθες.

Πηγή: best-tv.gr

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ειδήσεις