Ακολουθήστε μας

Β Τοπικό

ΕΡΜΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λαλάκος «Στόχος της ομάδας να παίζουν παιδιά νεαρής ηλικίας»

Στην Κυπαρισσία αγωνίζεται το Σάββατο ο πρωτοπόρος Ερμής Καλαμάτας κόντρα στο Κυπάρισσο FC με στόχο να συνεχίσει στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα.

Ο παλιός παίκτης της ομάδας που αγωνίζεται εδώ και πέντε χρόνια, Τάκης Λαλάκος, μίλησε στο taklin.gr λέγοντας μας τα εξής: «Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι παρόλα αυτά δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Βελτιώσαμε την εικόνα μας στην επανάληψη, καταφέραμε να πετύχουμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε και παραπάνω. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα δεχτήκαμε ένα γκολ που ίσως αν είχε μπει νωρίτερα τα πράγματα δυσκόλευαν για μας.

Βλέπουμε τα παιχνίδια ένα-ένα ξεχωριστά και προσπαθούμε να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ξεκινήσει δυνατά και έχουμε κάνει κάνει τρία στα τρία. Στόχος όμως της ομάδας μας στην οποία βρίσκομαι τα τελευταία πέντε χρόνια είναι αποκλειστικά να παίζουν όλο και περισσότερα παιδιά νεαρής ηλικίας, προερχόμενοι από την ακαδημία της ομάδας.

Πράγμα το οποίο και καταφέρνουμε με αποτέλεσμα την ομάδα μας να απαρτίζουν κατά 90 τοις εκατό, παίκτες ηλικίας 15-20 ετών».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Β Τοπικό