Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

Super League 2: Αναμονή για τις εξελίξεις, όλα ανοιχτά!

Παραμένει ακόμη ανοιχτό να ξεκινήσει και το πρωτάθλημα της Super League στο διάστημα που η χώρα θα έχει lockdown.

Από τις 6 το πρωί του Σαββάτου η Ελλάδα μπαίνει σε καθολικό lockdown για ακόμη μια φορά μετά το πρώτο… κύμα του Μαρτίου. Στην ενημέρωση της Πέμπτης (5/11) ξεκαθαρίστηκε πως η αγωνιστική δράση θα συνεχιστεί για την Super League, την Basket League και τους ευρωπαϊκούς αγώνες που εξαιρούνται της αναστολής.

Παρόλα αυτά η κυβερνητική πρόθεση είναι σύμφωνα με πληροφορίες να διεξαχθούν κι άλλα πρωταθλήματα ομαδικών αθλημάτων μεταξύ των οποίων και η SL2 υπό την προϋποθεση τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο της SL1.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως παραμένει ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι για την Super League 2 και να ξεκινήσει στις 15 Νοεμβρίου όπως ήταν προγραμματισμένο.

Σε ό,τι αφορά το υγειονομικό πρωτόκολλο, περιλαμβάνει εβδομαδιαία τεστ και αυστηρή τήρησή του. Πιθανότατα από εβδομάδα να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Στη σημερινή τηλεδιάσκεψη του ΔΣ μάλιστα αν και δεν πάρθηκε κάποια απόφαση, προκύπτει πως διοργανώτρια και ομάδες θα περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις. Τόσο για την έναρξη του πρωταθλήματος όσο και για τις διαπραγματεύσεις με την ΕΡΤ, ενώ θα γίνει και νέο ΔΣ σύντομα.

Πηγή: mikriliga.gr 

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Ποδόσφαιρο