Ακολουθήστε μας

Ειδήσεις

Παραμένουν στα καταστήματα Καλαμάτας και Μεσσήνης οι κουμπαράδες για την μικρή Αναστασία

Παραμένουν στα καταστήματα Καλαμάτας και Μεσσήνης οι κουμπαράδες για την μικρή Αναστασία. Η οικογένεια κατόπιν συνεννοήσεως με τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας αποφάσισε να μην ανοίξει τώρα τους κουμπαράδες, οι οποίοι παραμένουν σε καταστήματα των δυο πόλεων που δεν έχουν κλείσει λόγω της γενικευμένης απαγόρευσης, αλλά θα παραμείνουν και μετά αυτής, λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος του κόσμου να στηρίξει την μικρή Αναστασία και στην προσπάθεια της οικογένειάς της να της παρέχει την καλύτερη δυνατή θεραπεία. Καθώς η μορφή καρκίνου με την οποία έχει διαγνωσθεί είναι η πλέον επιθετική και μη χειρουργήσιμη.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ
“Κατόπιν συνεννοήσεως με τον εμπορικό σύλλογο Καλαμάτας αποφασίσαμε να μην ανοίξουμε ακόμα τους κουμπαράδες που έχουν τοποθετηθεί στα καταστήματα για την οικονομική ενίσχυση της Αναστασίας μας.
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και μετά τη λήξη της καραντίνας.
Ωστόσο σας ενημερώνουμε πως υπάρχουν ακόμα κουμπαράδες σε ορισμένα καταστήματα, σε Καλαμάτα και Μεσσήνη, που δεν έχουν κλείσει και μπορείτε ακόμα και τώρα να συνεισφέρετε.
Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως όποιος κουμπαράς έχει γεμίσει και πρέπει να παραδοθεί, να επικοινωνήσετε είτε με τον εμπορικό σύλλογο Καλαμάτας είτε με ένα από τα τρία εξουσιοδοτημένα από την οικογένεια άτομα (Αναστασία Λιόκουρα  τηλ: 6932904072 mail:anastliok@gmail.com, Γωγώ Τριάντου  τηλ:6956768007 mail:triantougogo, και Ειρήνη Δουλάμη μέσω Facebook), όπου και θα αναλάβουν να παραλάβουν και να καταθέσουν τα χρήματα.
Σας ευχαριστούμε θερμά όλους.”
Για όσους επιθυμούν να βοηθήσουν μπορούν να κάνουν την προσφορά στον ερανικό λογαριασμό που έχει εγκριθεί στην Τράπεζα Πειραιώς με τα εξής στοιχεία:
Όνομα Δικαιούχου: ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
IBAN: GR0202602600000840101956591
BIC: ERBKGRAAXXX
Το όνομα με λατινικούς χαρακτήρες είναι ilias triantafillakis
Πηγή: best-tv.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Ειδήσεις