Ακολουθήστε μας

Α Τοπικό

Απαλλάσσει τον Σταύρο Τσουλάκο η ΕΠΟ. Πολλά λόγια και μηδέν έργα από την Εράνη

Αθώος όπως αναμενόταν φυσικά ο Σταύρος Τσουλάκος από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ μετά την καταγγελία που είχε κάνει εναντίον του η Εράνη Φιλιατρών.
Η διοίκηση των Φιλιατρών είχε καταθέσει ένσταση για πλαστογραφία κάτι που δεν αποδείχθηκε πουθενά και έτσι οι άνθρωποι της ομάδας είναι εκτεθειμένοι στο φίλάθλο κόσμο της Μεσσηνίας αλλά και της ομάδας τους.
Ξεκίνησαν ένα πόλεμο χωρίς άνευ ουσίας και μόνο για εντυπώσεις ενώ δεν σταματούσαν όπως τους βόλευε να πετούν τα βέλη τους για το συγκεκριμένο παίκτη.
Το κορυφαίο φυσικά ήταν το εμπάργκο που έχουν κάνει στο σαιτ μας, αν είναι δυνατόν γελάει πραγματικά όλος ο κόσμος, και να απαγορεύει σε παίκτες και προπονητή να κάνουν δηλώσεις στο taklin.gr. Αυτό φυσικά δεν υπάρχει πουθενά αλλά και πάλι εμείς ως taklin.gr φερθήκαμε κύριοι και δεν τους ενοχλήσαμε, ούτε το δημοσιεύσαμε αυτό. (Υ.Γ. Ούτε για ρεπορτάζ αγωνιστικά ή όταν έπαιζε η ομάδα απαγορευόταν να μας στείλουν στοιχεία, τόσο πολύ….)
Ο ίδιος ο Σταύρος μετά την αθώωση του με κείμενο στο προσωπικό του προφίλ στο facebook αναφέρει:
Ανακοινώσεις,συκοφαντίες,επιστολες,ψέμματα και πολλά άλλα εδώ και δέκα μήνες.. Τελικά είστε ΛΙΓΟΙ ! Μπορω να κάνω πάρα πολλά, προς το παρόν θα σας αφήσω στην κρίση του κόσμου.. άλλωστε πολλούς από εσάς που απαρτίζεται αυτό το σωματείο σας ξέρει καλά η τοπική μας κοινωνία!Τελικά το πήγατε «κάτω κάτω» …
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *Pelekaki

More in Α Τοπικό