Ακολουθήστε μας

Μαύρη Θύελλα

«ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ»: Αναστόπουλος: Η Πολιτεία να βοηθήσει τις ομάδες για τα τεστ

Στην “ΕΡΑ σπορ” μίλησε λοιπόν την Τετάρτη λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Νίκος Αναστόπουλος. Ο προπονητής της Καλαμάτας τόνισε πως είναι καταστροφικό για τις ομάδες της SL2 και FL να μην ξεκινάνε τα πρωταθλήματα.

Παράλληλα, επισήμανε πως θα πρέπει κάποιοι σύλλογοι να ενισχυθούν από την πολιτεία οικονομικά ώστε να μπορέσουν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο με τα μοριακά τεστ, γιατί μπορεί η Καλαμάτα να έχει έναν πλούσιο πρόεδρο, δεν ισχύει το ίδιο, όμως, για όλες τις ομάδες της κατηγορίας.

Η δήλωση του Αναστόπουλου όπως αποδόθηκε από τον

“Δεν γίνεται πια αυτό το πράγμα με τις συνεχείς αναβολές σε Super League 2 και σε Football League. Oι αναβολές σημαίνουν και καταστροφές στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μέχρι και οι παίκτες της Εθνικής ομάδας ομάδας το δήλωσαν σήμερα (χθες) μετά τον αγώνα με την Κύπρο στην Ριζούπολη, όπου με ανακοίνωσή τους ζήτησαν την έναρξη επιτέλους πια και των δύο αυτών επαγγελματικών μας κατηγοριών. Ο Λεουτσάκος ότι μπορεί πια κάνει, κάνει πράγματα και παραπάνω από τις δυνατότητές που έχει από την θέση του. Το μπαλάκι όμως το έχει το κράτος, αυτό πρέπει να δώσει την λύση. Και να ενισχύσει οικονομικά και τις 32 ΠΑΕ της SL2 και της FL για να κάνουν  τα μοριακά τέστ όποτε προβλέπεται και ότι άλλο επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, γιατί π.χ. η Καλαμάτα έχει τον Πρασσά ο οποίος έχει πολλά χρήματα και δεν έχει ανάγκη, όμως υπάρχουν πολλές άλλες ομάδες που δεν μπορούν να τα κάνουν όλα αυτά, χωρίς άλλωστε να έχουν όλες τους εισπράξει μέχρι τώρα ούτε ένα ευρώ . Έχουν να παίξουν ποδόσφαιρο εδώ και 8 (!) μήνες, γεγονός πρωτάκουστο παγκόσμια θα λέγαμε, πληρώνουν συνέχεια και δεν εισπράττουν ξαναλέμε  τίποτα…”

Πηγή: mikriliga.gr
Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Μαύρη Θύελλα