Ακολουθήστε μας

Ποδόσφαιρο

ΕΠΣ Λακωνίας προς ΕΠΟ: «Να δοθεί μπούσουλας στους παράγοντες, με ενιαία στρατηγική”

Επιστολή προς την Ε.Ε. της ΕΠΟ έστειλε η ΕΠΣ Λακωνίας και ο Πρόεδρος Τάκης Καρράς, μια επιστολή μέσα από την οποία ζητάει από την Ομοσπονδία, σε διάλογο με τις ομάδες και τους παράγοντες, να προχωρήσει στη χάραξη ενιαίας στρατηγικής για την επόμενη μέρα του ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα, ζητάει να δοθεί ένας μπούσουλας και στους παράγοντες, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βαδίζουν παντελώς στο άγνωστο.

Ας δούμε αναλυτικά τι αναφέρει αυτή η καθ’ όλα ενδιαφέρουσα επιστολή:

Επιστολή ΕΠΣ Λακωνίας στην ΕΠΟ”

κ.Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε.,

Βιώνουμε όλοι την πανδημία του Covid 19 εδώ και 10 μήνες η οποία δυστυχώς έχει φέρει μεγάλη αναστάτωση στην ζωή μας και στην ομαλή διεξαγωγή των διοργανώσεων είτε επαγγελματικών, είτε ερασιτεχνικών.

Τα προβλήματα ήδη είναι πολλά και τα ερωτήματα για την έναρξη ή ολοκλήρωση τους είναι καθημερινά από τους αιμοδότες παράγοντες αλλά και τους αθλητές.

Η Πολιτεία με την αρμόδια επιτροπή υγείας που καθορίζει την διεξαγωγή τους ή μη, μπορεί ορθά να βάζει τους κανόνες για την ασφαλή παρουσία μας αλλά οφείλει το ποδόσφαιρο και ειδικότερα η Ομοσπονδία μας να φέρει τα σχέδια της προς ενημέρωση των σωματείων που συμμετέχουν σε εθνικά πρωταθλήματα και τοπικά.

Δεν έχουν ξεκινήσει καν SL.2, FL, γυναικών και σε κάποιες ΕΠΣ οι διοργανώσεις τους και ο χρόνος ήδη να μετρά αντίστροφα ως προς την διεκπεραίωση τους καθώς και η αγωνία των διοικήσεων των σωματείων πως θα καλύψουν τις υποχρεώσεις τους (προπονητών, συνεργατών, αθλητών κ.α.) σε συνδυασμό ότι προφανώς η παρουσία και θεατών στα γήπεδα είναι απομακρυσμένη ακόμα και εάν ξεκινήσουν για την τρέχουσα περίοδο δημιουργούν ένα θολό πεδίο για το ποδόσφαιρο.

κ. Πρόεδρε και μέλη της Ε.Ε.,

Μπορεί η Ομοσπονδία μας να έχει ορίσει τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη της νέας Ε.Ε. αλλά παράλληλα πρέπει να δώσει έγκαιρα στα σωματεία και στις Ενώσεις τον “μπούσουλα” πως και πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα ολοκληρωθούν και αν ό χ ι, να γνωρίζουν τι θα ισχύει για φέτος και την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο ώστε να εκτιμήσουν οι ίδιοι τις προϋποθέσεις για την ομαλή λειτουργία των σωματείων τους και την συμμετοχή τους στις διοργανώσεις που ήδη έχουν προετοιμαστεί αλλά δυστυχώς δεν επιτρέπουν μέχρι σήμερα οι συνθήκες.

Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε το ποδόσφαιρο σε εθνικό και τοπικό επίπεδο και η Ομοσπονδία θα πρέπει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο με την συνδρομή των Ενώσεων της και θετικό θα ήταν να ζητήσει την άποψη τους για να χαραχθεί μια ενιαία στρατηγική για την επόμενη μέρα του.

Εμείς, θα είμαστε παρόν και δίπλα σας για να υπάρχει ένα βιώσιμο μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Τα σωματεία μας θέλουν απαντήσεις και οφείλουμε να τις δώσουμε το συντομότερο…

Με Αθλητικούς χαιρετισμούς

Για την Ε.Ε.».

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *
Pelekaki
Ballers

Perfect Wash

More in Ποδόσφαιρο