Ακολουθήστε μας

Football league

Γιώργος Χατζησαρόγλου: «Χωρίς play off – play out η S.L.2 και F.L., δύσκολα η Γ’ Εθνική, Φλεβάρη τα τοπικά»

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου μιλώντας στην τηλεόραση «STAR Βορείου Ελλάδας» αναφέρθηκε στα τοπικά πρωταθλήματα (ΕΠΣ), στην Γ’ Εθνική και στις δύο μικρότερες επαγγελματικές κατηγορίες.

Μεταξύ άλλων δήλωσε τα ακόλουθα σε απόδοση του Metrosport:

«Με τα σημερινά δεδομένα η 10η Φεβρουαρίου είναι μια πιθανή περίπτωση για να αρχίσουν τα τοπικά πρωταθλήματα, εφόσον ανοίξουν τα γήπεδα στις 7 Ιανουαρίου».

-Για την Super League 2: «Πρέπει να ξεχάσουμε τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ. Πηγαίνουμε σίγουρα για μετά τις 7 Ιανουαρίου ενώ γίνονται προσπάθειες να κάνουν οι ομάδες προπονήσεις».

-Για την Football League: «Να ξεχάσουμε και εκεί τα πλέι οφ και τα πλέι άουτ».

-Για την Γ’ Εθνική: «Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Εκεί μπορεί να έχουμε και αποφάσεις για μη διεξαγωγή. Υπάρχουν πολλές φωνές.

Επειδή είναι πολύ δύσκολο να βγουν τα πρωταθλήματα και παρόλο που θα παίξουμε και σε θερμές μέρες, θα αναγκαστούμε να πάμε σε τροποποίηση προκήρυξης. Έχουμε σκεφτεί και για πρωτάθλημα ενός γύρου».

-Για τις εκλογές της ΕΠΟ τόνισε: «Η Εκτελεστική Επιτροπή θα αλλάξει πάλι την ημερομηνία και θα την ορίσει θεωρώ σίγουρα μετά τις 10 Ιανουαρίου, Φεβρουάριο, Μάρτιο το περισσότερο.

Η υπάρχουσα διοίκηση είναι καλυμμένη με τη θητεία της, αλλά είναι αδύνατο να γίνουν οι εκλογές μέχρι και τα μέσα του Ιανουαρίου».

Ο Γιώργος Χατζησαρόγλου ανέφερε για πιθανή έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων, αν όλα πάνε καλά, για τις 10 Φεβρουαρίου που είναι ημέρα Τετάρτη, ενώ το σαββατοκύριακο είναι 6-7 Φεβρουαρίου.

Click to comment

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *More in Football league